Stichting Garantiefonds Reisgelden logo

✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Canopy walk / Loopbrug

Bezoek je tijdens je safari in Tanzania het nationale park Lake Manyara? Dan raden wij aan om de Canopy Walk / loopbrug te gaan doen.

Een Canopy walk is een stevige loopbrug tussen de boomtoppen, gemaakt van hout en touwen. Aan de zijkant van de loopbrug zitten stevige netten, waardoor de veiligheid gewaarborgd wordt.

Jullie lopen over de loopbrug op ongeveer 15-18 meter boven de grond door de dichte jungle. Deze loopbrug bevindt zich in het Lake Manyara National Park en is 370 meter lang.

 

Leer alles over het wildleven vanaf de loopbrug

Tijdens deze Canopy walk / Loopbrug zijn er speciale treetop walkway gidsen aanwezig.  Zij kunnen je alles uitleggen over de dieren die leven in de toppen van de bomen. Hun getrainde blik zal jou helpen om de vogels, apen, vlinders en de verschillende exotische vogels in de boomtoppen te gaan vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om andere dieren van bovenaf te spotten. Zo kun je met een beetje geluk bijvoorbeeld: Olifanten, Bosbok, Waterbok of 1 van de vele andere antilopen uit Lake Mayara National Park spotten onder de loopbrug.

Dit is de enige Canopy walk/ Loopbrug in heel Tanzania. Tijdens deze activiteit lopen jullie via een prachtige route langs de boomtoppen in de prachtige ongerepte natuur van het National Park. Kunt je je al voorstellen hoe het zou zijn als u op deze loopbrug loopt?!

Een écht unieke manier om de natuur vanuit een heel nieuw perspectief te kunnen ervaren! Jullie genieten samen met de dieren die in deze boomtoppen leven van het prachtige uitzicht!

 

Duur:

Ongeveer 20 minuten, afhankelijk van hoe lang jullie naar de natuur kunnen blijven kijken, je kunt er ook in 5 minuten overheen lopen.

Openingstijden:

dagelijks van 6;30 uur tot en met 17;00 uur

Locatie:

Aan het begin van Lake Manyara National Park.