✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Corona Tanzania: Kunnen we nog reizen?

UPDATE:
Sinds januari 2023 kunnen reizigers weer zonder Covid-19 vaccinatie of PCR-test Tanzania in reizen. Ook in de lodges en onderweg worden geen corona-maatregelen meer gehanteerd, maar het staat een ieder natuurlijk vrij om zichzelf te beschermen.

Op reis gaan in 2022 gaat stukken beter dan afgelopen jaar! Gelukkig is ook het reisadvies van de overheid geel, dus het negatieve reisadvies is niet meer van toepassing. Een reis naar Tanzania & corona, het lijkt niet samen te gaan, en toch … het is verre van onmogelijk.

Op safari in Tanzania is voor velen  is het een kinderdroom! Het is onze taak om je te helpen je droom waar te maken. En zelfs als de hele wereld strijdt tegen het Coronavirus, gaan we de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat je de vakantie van je leven beleeft met hygiënische normen. Hier zijn enkele antwoorden op veelgestelde vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren je graag en beantwoorden al je vragen.

  Is het mogelijk om naar Tanzania te reizen tijdens de corona-pandemie?

  Het is op dit moment heel goed mogelijk om naar Tanzania te reizen. De grenzen zijn open, de luchtvaartmaatschappijen voeren meerdere vluchten per week uit en onze gidsen staan klaar om je te verwelkomen. De regering heeft “standaardwerkwijzen” ingevoerd om maximale veiligheid te garanderen.

  Tanzania volgt procedures om je veiligheid te garanderen. Er is geen quarantaine, bij aankomst moet je een compleet vaccinatiepaspoort kunnen laten zien óf een negatieve PCR-test, thats it! Tanzania heet je welkom!

  De toeristische activiteit in Tanzania blijft verminderd in het licht van de corona-epidemie. Het betekent ook dat we minder toeristen in nationale parken zien!

  Reizen tijdens corona … welke preventiemaatregelen?

  Internationale reizigers zijn verplicht om de corona maatregelen te respecteren, zoals goede hygiëne en het aanhouden van een gepaste fysieke afstand.

  Belangrijk: blijf op de hoogte!

  Informeer altijd voordat je op reis gaat even naar de laatste stand van zaken op  https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/tanzania/reizen/reisadvies of via je contactpersoon bij Tanzania Specialist.