✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Corona Tanzania: Kunnen we nog reizen?

Op reis gaan in 2021 … we zijn het met je eens, het is niet vanzelfsprekend! Een reis naar Tanzania & corona, het lijkt niet samen te gaan, en toch … het is verre van onmogelijk.

Op safari in Tanzania is voor velen  is het een kinderdroom! Het is onze taak om u te helpen uw droom waar te maken. En zelfs als de hele wereld strijdt tegen het Coronavirus, gaan we de uitdaging aan om ervoor te zorgen dat je de vakantie van je leven beleeft met hygiënische normen. Hier zijn enkele antwoorden op veelgestelde vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij adviseren je graag en beantwoorden al je vragen.

  Is het mogelijk om naar Tanzania te reizen tijdens de corona-pandemie?

  Het is op dit moment heel goed mogelijk om naar Tanzania te reizen. De grenzen zijn open, de luchtvaartmaatschappijen voeren meerdere vluchten per week uit en onze gidsen staan klaar om u te verwelkomen. De regering heeft “standaardwerkwijzen” ingevoerd om maximale veiligheid te garanderen.

  Tanzania volgt procedures om uw veiligheid te garanderen. Er is geen quarantaine, maar wel een negatieve PCR-test + sneltest bij aankomst nodig. Tanzania heet je welkom!

  De toeristische activiteit in Tanzania blijft verminderd in het licht van de corona-epidemie. Het betekent ook dat we minder toeristen in nationale parken zien!

  Reizen tijdens corona … welke preventiemaatregelen?

  Internationale reizigers zijn verplicht om de corona maatregelen te respecteren, zoals goede hygiëne en het aanhouden van een gepaste fysieke afstand. Reizigers met symptomen van corona kunnen bij aankomst aan een PCR-test worden onderworpen.

  Reizen naar Tanzania tijdens corona: welke garanties?

  Wanneer je een reis boekt bij Tanzania Specialist, bieden wij de mogelijkheid om uw reis uit te stellen als de gezondheidssituatie in Tanzania verslechtert en het gevaarlijk wordt. Het lijkt voor de hand liggend, maar we willen het duidelijk maken!

  Belangrijk: blijf op de hoogte!

  Informeer altijd voordat je op reis gaat even naar de laatste stand van zaken op  https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen/tanzania/reizen/reisadvies of via je contactpersoon bij Tanzania Specialist.