Stichting Garantiefonds Reisgelden logo

✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Blue Reef Sport & Fishing Lodge is zeer populaire en goed betaalbare bestemming onder onze reizigers. De lodge wordt gerund door 3 gedreven Nederlanders en zij zullen er persoonlijk voor zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben. Juist de gezelligheid en persoonlijke benadering zorgt ervoor dat zij zo enorm goed gewaardeerd worden op site’s als Tripadvisor. De lodge heeft een a la carte restaurant waar u de gehele dag door heerlijk kunt eten (ca. $ 8-12 voor een hoofdgerecht). Onze klanten zijn hier altijd erg over te spreken.

De Blue Reef Sport and Fishing Lodge dankt zijn naam aan de passie voor sport en vissen van de eigenaren; een passie die terug te vinden is in de keur aan activiteiten die de lodge biedt. Er is een open air gym en jullie kunnen er onder andere golfsurfen, zeevissen of snorkelen in de prachtige lagoons van Zanzibar.

Blue Reef ligt in Jambiani. Jambiani heeft naar onze mening het mooiste strand van Zanzibar en er is – in tegenstelling tot op veel andere plekken – een dorpje in de buurt. Hier zijn vele restaurantjes te vinden waar jullie lekker kunnen eten waar de lokale bevolking jullie hartelijk zal ontvangen.

Lees hier waarom wij Jambiani zo’n leuk dorpje vinden: https://tanzaniaspecialist.com/jambiani/

Houd er alleen wel rekening mee dat er géén zwembad aanwezig is bij deze lodge. De kamers zijn er netjes en alle noodzakelijker voorzieningen zijn aanwezig. Daarnaast wordt er iedere ochtend een goed ontbijt in het Restaurant geserveerd, de locatie is uitstekend pal aan het hagelwitte strand, wat wil je nog meer?!

Indien je echte een zwembad wilt, dan raden wij de betaalbare upgrade aan naar de nabijgelegen lodge “Fun beach”. Hier verblijven jullie voor een kleine meerprijs in een lodge met zwembad.