Stichting Garantiefonds Reisgelden logo

✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Blue Reef Sport & Fishing Lodge

Blue Reef Sport & Fishing Lodge is een populair én goed betaalbaar resort aan de oostkust van Zanzibar. De drie gedreven Nederlandse eigenaren hebben hart voor hun klanten en staan altijd persoonlijk voor iedereen klaar. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat de Blue Reef Sport & Fishing Lodge supergoede waarderingen krijgt op sites als Tripadvisor.

Blue Reef heeft een à la carte restaurant waar je de hele dag door heerlijk kunt eten ($ 8-12 voor een hoofdgerecht) en er zijn basic maar fijne kamers met veel zonlicht en lichte kleuren. Het uitzicht over het hagelwitte strand en de azuurblauwe zee is er geweldig!

De lodge dankt zijn naam aan de passie voor sport en vissen van de eigenaren die terug te vinden is in de faciliteiten. Er is een open air gym, je kunt er surfen en je kunt trips regelen om te gaan zeevissen of snorkelen in de prachtige lagoons van Zanzibar.

Blue Reef ligt in Jambiani aan de oostkust van Zanzibar. Jambiani heeft naar onze mening het mooiste strand van Zanzibar. Ook is er – in tegenstelling tot op veel andere plekken – een gezellig dorpje in de buurt. Hier zijn vele restaurantjes waar je lekker kunt eten en waar de lokale bevolking jullie hartelijk zal ontvangen.

Lees hier waarom wij Jambiani zo’n leuk dorpje vinden: https://tanzaniaspecialist.com/jambiani/

Houd er rekening mee dat Blue Reef géén zwembad heeft. Als jullie liever een resort met zwembad hebben, vraag dan naar de betaalbare upgrade naar het nabijgelegen Fun Beach. Dit is een iets luxer resort mét zwembad.