✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Nimali Mara

Nimali Mara is een verborgen oase op een afgelegen plek in het noorden van Serengeti, waar het haar gasten verzekert van een plek om tot rust te komen en zich te laven aan alle wilde dieren die vlakbij komen. Dit knusse tentenkamp is zonder twijfel de beste accommodatie in het Kogatende deel van Noord Serengeti, met tien ruime en prachtig ingerichte tenten met canvas muren maar glazen ramen aan de voorkant. Hierdoor heb je het beste uitzicht over de vlaktes van Serengeti en de Grote Trek dat je maar kunt wensen.

Alles is er hier op gericht om van het uitzicht te genieten op de kuddes gnoes en zebra’s die regelmatig voorbij trekken: in een rots is een overloopzwembad uitgehakt waar je heerlijk van een cocktail kunt genieten terwijl je kijkt naar de dieren die voorbij trekken. En in de tenten zelf heb je eigenlijk overal een prachtig uitzicht: vanuit het grote bed, vanaf het schommelbed op het terras en vanuit de koperen badkuip die strategisch voor de openslaande glazen ramen is geplaatst. Bovendien zijn er twee familie- annex huwelijksreistenten met hun eigen dompelbad… dat natuurlijk ook een prachtig uitzicht heeft.

Overbodig te zeggen dat het eten hier heerlijk is en de service onberispelijk. Een unieke plek voor een uniek safari-avontuur!