✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

The Highlands Ngorongoro

The Highlands Ngorongoro geven een verblijf aan de kraterrand van Ngorongoro een geheel nieuwe betekenis. Balancerend aan de rand van een bergbos waar het de Olmoti vulkaan ten noorden van de krater omhelst, bieden The Highlands een perfecte mix van terug naar de natuur, en in stijl kamperen met acht suites in prachtige, luxe koepeltenten.

Vanaf deze bergaccommodatie kijk je direct uit op de Ngorongoro krater door manshoge ramen. De gerieflijke koepeltenten zijn voorzien van heerlijk grote bedden en badkamers met warme douches en echte wc’s – dit zijn geen tenten om in te kamperen! Een familietent voor zes mensen is beschikbaar in een grote koepeltent, waar een mezzanine zorgt voor extra ruimte. Een kleinere koepeltent aan de andere kant van het terras is beschikbaar voor grotere kinderen. Een tent voor pasgetrouwde stellen zorgt voor een heerlijk begin van een nieuw leven: met een bubbelbad buiten voor de koelere avonden, een douche met twee douchekoppen, een warm haardvuur en een extra groot bed.

Vanwege de hoogte heeft iedere tent een ingesloten open haard voor de koelere avonden. Tegelijkertijd is er een ontbijtzaal buiten die van warmere ochtenden een speciale beleving maakt. Vraag je je af of je op deze hoogte wel elektriciteit hebt? Geen zorgen, want alles draait efficiënt op zonne-energie. Tot slot liggen de Empakai Krater en de Oldoinyo Lengai vulkaan vlakbij The Highlands. Vanaf hier kan je een prachtige rit naar de Empakai maken aan het einde van de weg, of de Oldoinyo Lengai beklimmen – de enige actieve vulkaan die natrocarbonaat uitstoot – zogeheten koude lava. Vraag onze reisconsulenten voor de mogelijkheden om deze twee bijzondere plekken te bezoeken na een overnachting bij The Highlands!