✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Tingitana Wilderness camp / Thorn Tree Tented camp

Tingitana Wilderness Camp en Thorn Tree tented camp zijn beide prachtig tentenkampen in  Serengeti. Hier beleef je Serengeti op de ultieme manier. Deze luxe tentenkampen zijn als beste uit de test gekomen in dit segment nadat wij recentelijk alle tentenkampen in Serengeti zelf hebben bezocht. Het zijn luxe tentenkampen waar relaxen, comfort en service voorop staan. Het eten is er van zeer goede kwaliteit en na het eten kun je er genieten van een heerlijk kampvuur.

De tenten zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien, zo is er luxe santitair, een eigen toilet, douche en wastafel. Daarnaast is je kamer mooi afgewerkt en voorzien van een houten vloer en luxe bedden. Kortom dé absolute aanrader als het gaat om een goede prijs kwaliteit verhouding!

Thorn Tree tented camp is permanent gevestigd in Centraal Serengeti en Tingitana heeft een mobiel tentenkamp in het noorden en zuiden van Serengeti. Deze reist mee met de grote trek, hierdoor is de kans om de grote trek van dichtbij te zien het grootst.