✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Leuk dat je er weer bent!

Wat fijn om te zien dat jullie nog steeds interesse hebben in een safari met ons – wij helpen graag een droom verwezenlijken…! Om te profiteren van de 200 euro korting kan je het beste contact opnemen met de reisconsulent van de laatste keer. Hij of zij kan met de naam en het mailadres van de laatste aanvraag jullie reisprogramma terugvinden en de nieuwe prijs inclusief korting berekenen.

Wil je liever een ander reisprogramma, of eerst nog kijken welke routes nog meer door Serengeti National Park gaan? Bekijk dan onze safaripagina en kijk onder het kopje ‘noordelijke parken’. Bekijk al het moois dat we in Serengeti in de aanbieding hebben, en vergeet niet onze recensies op TripAdvisor en de video’s van onze klanten te checken.

Vul het formulier in

Als je eenmaal hebt besloten welke parken je in welke periode wil bezoeken, neem dan contact op met je reisconsulent of vul het formulier hieronder in. Onze reisconsulenten maken graag een nieuw reisprogramma voor jullie, en berekenen dan meteen de prijs inclusief korting. Vergeet niet de gewenste vertrekdatum en het aantal reizigers in te vullen. En mochten jullie met kinderen reizen, geef dan ook de leeftijd aan.