Stichting Garantiefonds Reisgelden logo

✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

6 daagse vakantie Mafia Island (verlenging van uw safari) Platinum hotel!

Wilt je na de safari nog even lekker genieten van een strandvakantie op Mafia Island?! Dan kun je dit arrangement aan de safari reis plakken.

Het hotel in deze reis behoort tot onze Platinum klasse hotels. Dit zijn hotels van het meest luxueuze segment dat Tanzania te bieden heeft. Je verblijft hier in de meest luxe hotels en geniet van de beste service. 

Strandverlenging dag 1-5 in het Honeymoon eiland Mafia

Vandaag komt aan op Mafia Island. U kunt op dit honeymoon eiland lekker gaan genieten van de rust en schoonheid!!  Mafia Island is een paradijs voor mensen die houden van natuur! Het is een beschermd natuurgebied, omdat het 1 van de mooiste duikplekken ter wereld is. Het kristalheldere zeewater en de parelwitte stranden zijn onrealistisch. Het eiland is een stuk rustiger dan Zanzibar en hierdoor populair onder honeymooners. Laat u lekker verwennen en geniet van het prachtige uitzicht over de Indische Oceaan. Geniet van het heerlijke eten en drinken. Bekijk op deze pagina de Mafia Island video + de to-do’s tijdens uw Mafia Island vakantie.

Platinum hotels

Je verblijft in hotel:
Pole Pole Bungalows

dag 5-6 Oost-West thuis best…

Geniet nog even van uw laatste dag op het prachtige eiland Mafia! Wilt u aan uw Zanzibar vakantie nog een strandverlenging plakken? Dan is de 6-daagse strandverlenging Pemba of de “6-daagse Zanzibar deal” (4 nachten) een echte aanrader!

Mocht u ervoor kiezen om na Mafia Island weer lekker naar huis te gaan. Dan wordt u op dag 5 naar de luchthaven gebracht voor uw avondvlucht via Zanzibar naar Amsterdam. U komt de volgende ochtend aan op Schiphol. Het einde van een echte droomvakantie!

Prijs informatie over deze beste deal

6 daagse vakantie Mafia Island (verlenging van uw safari) Platinum hotel! 2 personen 4 personen 6 personen
Laagseizoen
(1 april - 19 mei)
Midseizoen
(de rest van het jaar)
Hoogseizoen
(juli + augustus + 20 dec – 10 jan)

Bij de prijs zit inbegrepen:

– 4 overnachtingen

– Het hotel is op basis van vol pension. 

Exclusief:

– Internationale vlucht

Optioneel:

Je kunt extra nachten boeken, de kosten zijn op aanvraag. 

* Let op! Mafia Eiland is een beschermd natuurgebied. Hierom moeten bezoekers van dit beschermde Marine Park een fee van $ 20,- p.p. per dag betalen bij aankomst op het eiland.

Hoe boek je deze reis?

  1. Maak hotelkeuze: Silver / Golden / Platinum hotels
  2. Druk op de oranje button hieronder
  3. Vul de datum in, je ziet de actuele prijs p.p. per dag o.b.v. 6 personen
  4. Verstuur de aanvraag en wij nemen contact met je op