Stichting Garantiefonds Reisgelden logo

✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

10 dagen Zanzibar All inclusive (Platinum hotel)

Wilt u lekker genieten van Zanzibar all inclusive?! Dan is dit de reis voor u!

Op het vliegticket na, zit bij deze reis alles inbegrepen! U kunt de hele dag genieten van al het lekkers wat het resort er allemaal aanbiedt.

U zult hier in totaal 8 nachten verblijven. Nacht 9 zit u in het vliegtuig naar huis, waarna u op dag 10 weer in Nederland aankomt. Mocht u dit te snel vinden, dan kunt u extra nachten boeken. Dit kunt u in de aanvraag aan ons laten weten.

De hotels in deze reis zijn onze Platinum klasse hotels. Dit zijn hotels van het meest luxueuze segment dat Tanzania te bieden heeft. U verblijft hier in de meest luxe hotels en geniet van de beste service. 

dag 1-9: Heerlijk genieten in het tropische paradijs, Zanzibar!

Vandaag komt u in de middag aan in Zanzibar. Het echte relaxen kan hier gaan beginnen!! Uw Zanzibar all inclusive vakantie gaat vanaf nu van start! Lekker genieten op het Tropische bounty eiland Zanzibar! Het kristalheldere zeewater en de parelwitte stranden zijn onrealistisch. Maar u bent er nu echt! Laat u lekker verwennen en neem plaats onder de palmbomen. Geniet van het heerlijke eten en drinken van Zanzibar. Bekijk op deze pagina de Zanzibar video, of welke activiteiten u allemaal op Zanzibar kunt doen tijdens uw Zanzibar vakantie.

Platinum hotels

Je verblijft in hotel:
Qambani Luxury Resort

Dag 9-10: Nog een Honeymoon eiland?? Of gaan we lekker naar huis...

Wilt u aan uw Zanzibar vakantie nog een strandverlenging plakken? Dan is de 6-daagse strandverlenging Pemba of de “6-daagse Mafia Island deal” (beide 4 nachten) een echte aanrader!

Mocht u ervoor kiezen om na Zanzibar weer lekker naar huis te gaan. Dan wordt u aan het einde van de middag naar de luchthaven gebracht voor uw avondvlucht via Nairobi of Dar es Salaam naar Amsterdam. U komt de volgende ochtend aan op Schiphol. Het einde van een echte droomvakantie!

Prijs informatie over deze beste deal

Bij de prijs zit inbegrepen:

– Reservering op basis van All inclusive.

Exclusief:

– Retourticket Amsterdam – Zanzibar / Zanzibar – Amsterdam

Optioneel:

U kunt extra nachten boeken, de kosten hiervoor zijn op aanvraag.

Hoe boekt u deze reis?

  1. Maak hotelkeuze: Silver / Golden / Platinum hotels
  2. Druk op de knop hieronder
  3. Vul uw datum in, u ziet uw actuele prijs p.p. per dag o.b.v. 4 personen
  4. Verstuur uw aanvraag en wij nemen contact met u op