✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Ahadi Lodge

Ahadi Lodge is een heerlijke knusse lodge in Arusha die bekendstaat om het fijne personeel en de goede service. De lodge heeft de perfecte sfeer voor een eerste nacht in Afrika, met gezellige huisjes en een zwembad in een groene binnentuin met palmbomen. Ze staan bovendien bekend om hun lekkere verse sapjes, die je meteen bij aankomst aangeboden krijgt!

 

De binnentuin met palmbomen en zwembad heeft een fijne sfeer, zeker in combinatie met de typisch Tanzaniaanse huisjes met hun ronde vorm. Deze huisjes hebben een voordeur naar de binnentuin en een achterdeur naar een mooie achtertuin. Op verzoek plaatst de lodge hier een tafel, zodat jullie daar in alle rust samen kunnen eten.

 

Ahadi Lodge ligt middenin Arusha, maar geeft je door de binnentuin het gevoel van buiten. Tegelijkertijd kan je hier makkelijk kennismaken met het echte Tanzaniaanse leven in een typisch Tanzaniaans wijkje, wat zeker z’n charme heeft!

 

De kamers zijn netjes, met goede badkamers, fijne bedden en leuk ingericht met eigen ontworpen linnen voor de finishing touch. Ze zijn iets knusser qua opzet dan die van de golden hotels, maar zeker voor een eerste overnachting is dit een perfecte plek.