✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Ahadi Lodge is een mooie en kleinschalige lodge in Arusha. Ahadi lodge staat bekend om haar goede service en vriendelijke personeel.

De lodge heeft een mooie binnentuin met zwembad en palmbomen. De huisjes zijn typisch Tanzaniaanse huisjes vanwege de ronde vorm. De voordeur van het huisje grenst aan de groene binnentuin en aan de achterkant van jullie huisje zit nog een mooie achtertuin. Indien jullie het wensen, kunnen jullie zelfs hier een tafel laten opmaken om hier in alle rust samen te ontbijten, lunchen of dineren.

De kamers zijn netjes en de bedden zijn voorzien van eigen ontworpen linnen voor de Tanzaniaanse finishing touch. De kamers zijn wel iets knusser opgezet, dan bijvoorbeeld die van de golden hotels. Maar de prijs kwaliteit verhouding is net zo goed!

Het zwembad is zo ontworpen dat het water op lekkere temperatuur blijft, zelfs op de iets koudere dagen kun je er lekker een duik nemen. Daarnaast is het uitgerust met lekkere zachte ligbedden waar jullie lekker kunnen genieten van het heerlijke Tanzaniaanse weer.

De klantvriendelijke medewerkers van deze lodge zullen jullie indien wenselijk voorzien van een heerlijk drankje. Ahadi Lodge staat bekend om haar goede verse sapjes. Zo is de zelfgemaakte Gember-Hibiscus Sap hier echt een aanrader om eens te proeven!