Ervaringen van onze reizigers

Op onze site vind je een groot aanbod droomreizen naar Tanzania. Of je nu een safari wilt maken, wilt relaxen op Zanzibar of de Kilimanjaro wilt beklimmen, Tanzania Specialist zorgt ervoor dat jouw droom werkelijkheid wordt. We helpen je graag bij het samenstellen van de ultieme rondreis inclusief bijbehorende excursies. Al vele jaren verzorgen wij reizen naar Tanzania, en we hebben een aantal reizigers gevraagd hun ervaringen te delen. Dat deden ze maar al te graag! Bekijk hier de enthousiaste ervaringen van onze reizigers.

Background mask

Onze reizigersbeoordelingen

Met een vijfsterrenbeoordeling op TripAdvisor, bestaande uit meer dan 1.000 lovende recensies, heeft meer dan 90% van onze gasten hun ervaring met ons reizen als uitstekend beoordeeld. Onze gasten verlaten Tanzania altijd met een koffer vol onvergetelijke herinneringen.

🌟 We vieren onze TripAdvisor Travelers’ Choice Award voor 2023  🌟

Voor het 5e jaar op rij!!

Travellers choice award tripadvisor

We zijn verheugd om te delen dat Tanzania Specialist voor het 5e jaar op rij is onderscheiden met de prestigieuze TripAdvisor Travelers’ Choice Award voor 2023, waarmee we tot de top 10% van attracties wereldwijd behoren. Deze erkenning is een oprecht eerbetoon aan de ongelooflijke ervaringen die we hebben samengesteld, mogelijk gemaakt door jullie beoordelingen en waarderingen het afgelopen jaar. Van de indrukwekkende landschappen van de Serengeti tot de hoogten van de Kilimanjaro, hebben jullie reizen bijgedragen aan deze opmerkelijke prestatie. We danken onze moedige reizigers oprecht voor hun onwankelbare steun, en we kijken ernaar uit om buitengewone avonturen in Tanzania te blijven creëren die inspireren en verbazen. Op naar meer onvergetelijke verkenningen samen! 🌍🦓🏔️

TripAdvisor Ervaringen

Lees de verhalen van onze reizigers bij Tanzania Specialist op TripAdvisor en laat je inspireren voor je eigen avontuur in Tanzania.

5/5
Lees meer

Top! Privé guide Mickel !

Ikram H / Geschreven op Jan 24

Het was een hele toffe ervaring. Ik kon gemakkelijk vanuit Nederland via watsapp m’n reis samenstellen! En vanuit daar kreeg ik een perfect voor mij gemaakte trip! En achteraf werd ik gekoppeld aan een privé chauffeur die hete mickal hij deed dit al 12 jaar. En hij deed elke dag echt moeite om ons alle dieren te laten zien. En dan was ook aardig gelukt ! Dit was echt een droom trip. En tuurlijk ben je bang om vanuit Nederland zo iets te boeken helemaal aan de andere kant van de wereld. Maar alles was echt top geregeld en de kamp waar we in sliepen was ook top en al het eten ook lekker vers dit is echt een dikke aanrader ! ❤️❤️❤️🇹🇿

Lifetime experience op 5895 meter hoogte

Ton / Geschreven op Jan 24

Ons plan om de Kilimanjaro te beklimmen werd werkelijkheid! Mede dankzij het vakmanschap en de ervaring van onze gidsen Salumu Juma Buretta en Wilson Michael Mollel bereikten we de top op 5895 meter. Dit vergeten we nooit meer! Tanzania Specialist doet haar naam eer aan. Van het eerste contact met Katrien tot de laatste highfive met Salumu, Wilson en de hele crew was het een groot feest.

Alles Top!

geavanopbergen / Geschreven op Jan 24

Alles was super goed geregeld. Topgids, die heel feel dan de natuur en het land weet Prachtige accomodaties, met goede verzorging en heerlijk eten.

Google Ervaringen

Laat je inspireren door de verhalen van onze reizigers bij Tanzania Specialist op Google Reviews en bereid je voor op je eigen avontuur in Tanzania.

5/5
Lees meer
Marcel Smit / Geschreven op Sep 23

We zijn onlangs naar Tanzania en Zanzibar geweest. Alles goed en keurig geregeld door Tanzania Specialist. We hadden een prachtige reis met onze 2 pubers, die ook volop genoten hebben van deze bijzondere ervaring. De hotels waren goed, alles goed geregeld en een fantastische gids met veel kennis en ervaring. Wij kijken terug op een fantastische reis!

Bart Pennewaert / Geschreven op Dec 23

Vlotte afhandeling, prachtige lodges, een super behulpzame en ervaren gids, enkel positieve ervaringen. Een onvergetelijke reis

Lauriane Barouh / Geschreven op Nov 23

We zijn via Tanzania Specialist gegaan om onze huwelijksreis met safari en Zanzibar te organiseren, en we waren erg blij? Selim was een geweldige gids, die ons magische momenten bezorgde. 😍 De communicatie voor en tijdens de reis verliep goed. Je kunt er met je ogen dicht heen om je safari te organiseren, of voor excursies naar Zanzibar raad ik je aan om direct ter plaatse via mensen te gaan. Asante sana.

Je reis op maat laten samenstellen?

Vraag een offerte, gratis en vrijblijvend

STEL NU JOUW DROOMREIS SAMEN!

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 35 2016
De grote trek Tanzania