Stichting Garantiefonds Reisgelden logo

Over Tanzania Specialist

Wij hebben zelf ervaren dat het boeken van een vakantie naar Tanzania erg lastig is. Hierom hebben wij ons 100% gespecialiseerd in Tanzania en hebben zelfs als enig Nederlands reisbureau ons eigen kantoor in Tanzania incl. Nederlandse medewerkers. Wel zo fijn als er gewoon iemand ter plekke is die je gewoon in je eigen taal te woord kan staan. Wij kunnen onze klanten in onze eigen safari voertuigen en met eigen gidsen door de Nationale parken leiden. Want wij willen alleen de beste service bieden zodat je de passie die wij voor het land hebben zo goed mogelijk kunt beproeven!

 

Doordat  er geen extern bedrijf meer aan te pas komt kunnen we je beter van dienst zijn en kosten besparen.

 

Onze website is zo ingericht zodat je zelf heel je vakantie kunt samenstellen. Zodat je snel inzicht krijgt in prijsveranderingen als je bepaalde items toevoegt of laat vallen. Hierdoor krijg je snel een beeld van wat je het wel en niet waard vindt. Ook hebben wij onze populairste Tanzania reizen en safari’s voor je klaar staan.

 

Jouw wensen zijn onze opdracht, voor alle privé reizen geldt dat je zelf bepaald hoe de reis eruit komt te zien. Je zult samen met de Tanzania Specialist gids gaan bespreken hoe laat je de safari de volgende dag wilt beginnen en eindigen. Als je liever voor het avondeten op tijd in het hotel wilt zijn om hier vanaf je veranda nog even over de Afrikaanse savannes wilt kijken onder het genot van………, dan is dit uiteraard geen probleem.

Als je advies op maat wenst, zodat we een reisvoorstel kunnen maken op basis van jouw reiswensen, dan kunt u hier contact met ons opnemen.

 

Ons doel is om van je Tanzania vakantie een droomreis te maken en je verwachtingen te overtreffen! We hopen je te mogen verwelkomen in het prachtige Tanzania!

 

Tot snel, zonnige groeten van Robbin Meulemans, Mark Bernard & het gehele verkoop team!