Stichting Garantiefonds Reisgelden logo

✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Over Tanzania Specialist

Wij hebben zelf ervaren dat het boeken van een vakantie naar Tanzania erg lastig is. Hierom hebben wij ons 100% gespecialiseerd in Tanzania en hebben zelfs als enig Nederlands reisbureau ons eigen kantoor in Tanzania incl. 4 Nederlandse medewerkers. Wel zo fijn als er gewoon iemand ter plekke is die je gewoon in je eigen taal te woord kan staan. Wij kunnen onze klanten in onze eigen safari voertuigen en met eigen gidsen door de Nationale parken leiden. Want wij willen alleen de beste service bieden zodat je de passie die wij voor het land hebben zo goed mogelijk kunt beproeven!

Reiskennis uit eerste hand! Onze reisadviseurs wonen en leven in Tanzania en geven advies uit eigen ervaring

In onze beleving kun je alleen het beste reisadvies geven uit persoonlijke ervaring, dus door zelf in Tanzania te zijn. Voor ons is een keer een persoonlijke ervaring niet genoeg. We willen dat jullie worden geadviseerd door echte Tanzania experts!

Wij zijn erg trots op het feit dat ons gehele “verkoop” team door en door op de hoogte is van ongeveer alles wat er in Tanzania te vinden is. Het team bestaat uit professionele wildlife gidsen, voormalige lodge managers en mensen die zijn geboren en opgegroeid in Tanzania. Zij zijn bekend met alle Tanzania safari routes en het wildlife dat hier te vinden is, maar weten ook hoe het er in de lodges aan toe gaat in Tanzania.

Al deze ervaring zal een enorm verschil gaan maken in de manier waarop je de safari zult gaan beleven. Onze adviseurs maken het verschil tussen een leuke safari en een fantastische safari met de Tanzania Specialist!

Onze garantie: eerlijk, scherp geprijsd en directe afspraken met de bron in Tanzania

Doordat er geen extern bedrijf meer aan te pas komt, kunnen we je beter van dienst zijn en kosten besparen. Hierdoor kunnen wij voor dezelfde prijs een mooiere safari belevenis bieden, of gewoon kosten voor je besparen. Ook kunnen wij de afspraken die we met elkaar maken meteen worden doorgevoerd ter plekke in Tanzania zonder tussenkomst van een externe partij. Dit zorgt voor een eerlijk reisvoorstel tegen de scherpste prijs.

 

Het team van Tanzania Specialist

De ervaring van de klant staat op nummer 1!

Onze website is zo ingericht zodat je zelf heel je vakantie kunt samenstellen. Zodat je snel inzicht krijgt in prijsveranderingen als je bepaalde items toevoegt of laat vallen. Hierdoor krijg je snel een beeld van wat je het wel en niet waard vindt. Ook hebben wij onze populairste Tanzania reizen en safari’s voor je klaar staan.

Jouw wensen zijn onze opdracht, voor alle reizen geldt dat je zelf bepaalt hoe de reis eruit komt te zien. Je zult samen met de Tanzania Specialist gids gaan bespreken hoe laat je de safari de volgende dag wilt beginnen en eindigen. Als je liever voor het avondeten op tijd in het hotel wilt zijn om hier vanaf je veranda nog even over de Afrikaanse savannes wilt kijken onder het genot van………, dan is dit uiteraard geen probleem.

Als je advies op maat wenst, zodat we een reisvoorstel kunnen maken op basis van jouw reiswensen, dan kun je hier contact met ons opnemen.

Ons doel is om van je Tanzania vakantie een droomreis te maken en je verwachtingen te overtreffen! We hopen je te mogen verwelkomen in het prachtige Tanzania!

Veilig en verantwoord op reis met Tanzania Specialist B.V.

Tanzania Specialist B.V. (KvK nr. 65050401) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de in dit programma / op deze internetsite (vetgedrukte naar keuze) gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat je als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

– (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;

– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.” Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Tanzania Specialist B.V. is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden, SGR-nummer 3700. De SGR-garantie houdt in dat je vooruitbetaalde reisgeld gegarandeerd wordt door stichting SGR.

Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR, dit houdt in dat wij werken met eerlijke getoetste voorwaarden en dat de ANVR ons toetst op het hebben van een goede aansprakelijkheidsverzekering en nog veel meer.

Al deze zaken dragen eraan bij dat je onbezorgd op vakantie kunt gaan.

Tot snel, zonnige groeten van Robbin Meulemans, Epimark Bernard & het gehele verkoop team!

Over Tanzania Specialist

Heb je een vraag?