Tanzania Safari Elephant

TANZANIA SAFARI

Een Tanzania safari is een onvergetelijke ervaring die je zeker één keer in je leven meegemaakt moet hebben. Sta oog in oog met de Big Five en reis met je eigen gezelschap door de mooiste en meest indrukwekkende nationale parken. Wij zijn 100% gespecialiseerd in Tanzania en stellen met zorg en enthousiasme jouw droomreis samen, voor de beste prijs!

Background mask

Boek nu jouw Tanzania safari bij dé enige echte Tanzania specialist!

Onze medewerkers in Tanzania en Nederland doen er elke dag alles aan om onze klanten de beste Tanzania safari-ervaring te bieden. Bekijk op deze pagina onze voorbeeld safarireizen naar Tanzania en laat je inspireren. Vraag geheel vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan of boek direct één van de door ons samengestelde safari’s.

Tijdens een safari in Tanzania zie je de wilde dieren vanuit een heel nieuw perspectief. Maak bijvoorbeeld de grote trek mee, waarbij miljoenen dieren tegelijk stampend door de Serengeti trekken en je van verre de grond al kan voelen trillen. Tanzania is de enige plek ter wereld waar je zoiets indrukwekkends kan meemaken.

Krijg je al zin in een magische safari door Tanzania?

jeep-4
team_tanzania_specialist_jeeps

De ultieme Tanzania Safari Ervaring

Een safari in Tanzania is écht iets heel unieks. Het is natuurlijk niet zonder reden dat miljoenen mensen er van dromen. Je rijdt in een safari-jeep met open dak door de natuur en onvoorstelbaar mooie landschappen. Onderweg rijd je door het territorium van de Big 5 waar je leert over de wetten van de natuur. Bij ons word je begeleid door een privégids die jou vol passie kan vertellen over Tanzania. Hij weet álles over het ecosysteem, de verschillende dieren die er leven en natuurlijk de interessante geschiedenis!

Vraag tijdens je Tanzania safari naar de olifanten, de honderden jaren oude Baobab bomen in Tarangire of de beroemde savannes en rivieren van de Serengeti. Bezichtig het historische Lake Manyara dat miljoenen jaren geleden is ontstaan toen de aardkorst scheurde. De hoogste concentratie wilde dieren ter wereld kunnen tijdens de Tanzania safari gevonden worden in de indrukwekkende krater van de Ngorongoro. Naast de prachtige Afrika safari avonturen zijn er in de nationale parken en omgeving veel leuke excursies en activiteiten te boeken. Laat je betoveren door Tanzania en zijn gastvrije, lokale bevolking.

Accommodaties tijdens je rondreis

Bij ons verblijf je tijdens je Tanzania safari enkel en alleen in de mooiste lodges op basis van volpension. Wij gaan hier zelf regelmatig naartoe om te controleren of de lodges nog steeds voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. De accommodaties bevinden zich vaak midden in de nationale parken. Zo kun je bij veel locaties het wild vanuit je slaapkamer zien lopen. Misschien lopen er wel olifanten langs de lodge.

’s Avonds hoor je niks anders dan puur de geluiden van de natuur en kun je een échte nacht meemaken zoals alleen tijdens een Tanzania safari kan: een pikdonkere omgeving waar het enige licht komt van een prachtige sterrennacht. Hier kun je van genieten in je veilige verblijfplaats, terwijl je omgeven bent door wilde dieren. Spannend toch!

accommodation
accommodation

Ga op safari in de mooiste nationale parken

De safari’s op deze pagina zijn voorbeeldreizen. Elke route is mogelijk. Bezoek je Tanzania voor het eerst? Dan ligt een keuze voor een route die de bekende nationale parken, zoals Serengeti, Tarangire en Ngorongoro aandoet, voor de hand. Hier zie je het meeste wild en ook de reisafstanden tussen de parken onderling zijn prima te doen.

Waarom kiezen onze klanten om hun safari te boeken bij de Tanzania Specialist?

Waarom kiezen mensen ervoor om een Tanzania safari met ons te doen? Wij van Tanzania Specialist staan bekend om onze uitstekende service, eerlijke prijzen en uitgebreide kennis. We hebben een kantoor in Nederland en Tanzania en richten ons 100% op het aanbieden van onvergetelijke droomreizen naar dit mooie land.

Met ons ga je zorgeloos op reis. Je hele vakantie wordt geregeld op basis van jouw wensen. Wij vinden overal een oplossing voor!

Background mask

Alle Tanzania safari reizen worden op maat samengesteld

Je kunt in ons aanbod kiezen uit Tanzania reizen die met veel aandacht door ons zijn samengesteld. Elke reis is geweldig, met stuk voor stuk haar eigen unieke hoogtepunten. Natuurlijk kun je ook een Tanzania safari helemaal op maat laten maken!

Alle reizen zijn te combineren met een vakantie op Zanzibar, Pemba en/of Mafia Island.

Expertise

We hebben ons eigen kantoor in Tanzania met medewerkers die hier wonen en werken. Zo kunnen we direct de laagste prijs voor de beste kwaliteit verkrijgen en hebben we kennis in huis waar geen enkele andere aanbieder over beschikt. Wij zijn dus de nummer 1 expert in Tanzania safari’s, Zanzibar vakanties en reizen waarbij je de Kilimanjaro gaat beklimmen .

Eigen gidsen en jeeps

Wij zijn zeer kritisch in de selectie van gidsen voor jullie Tanzania safari. Slechts 10% van de sollicitanten haalt onze standaarden. Zo weten wij altijd met wie onze klanten te maken hebben en kunnen we de hoogste kwaliteit voor onze safari’s in Tanzania garanderen. Daarnaast hebben wij onze eigen safari-jeeps. Zo kunnen jullie, samen met jullie gids, de best bewaarde safarigeheimen ontdekken.

Kleinschalig en persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact en goede service erg belangrijk. Dankzij onze kleinschaligheid en gepassioneerde medewerkers kunnen wij dit garanderen. Je zult je helemaal thuis voelen. Tijdens de Tanzania safari’s krijgen onze reizigers hun eigen contactpersoon in Nederland én in Tanzania, zodat er altijd iemand in de buurt is om te kunnen helpen.

Complete privésafari’s

Wij verzorgen enkel privésafari’s. Onze reizigers krijgen een eigen safari-jeep met privé gids die de hele dag voor hen klaar staat. Dit biedt de beste Tanzania safari ervaring voor onze klanten. Soms zijn er verschillende interesses binnen een groep, waardoor er altijd iemand is die niet krijgt wat hij wenst. Bij ons zal dit niet gebeuren. Wil je nog een uur langer bij die leeuw staan, of misschien wel de hele dag neushoorns kijken in de Ngorongoro krater? Dat is geen probleem. Doe precies wat je zelf wil.

Tanzania safari’s kunnen bij ons helemaal op maat gemaakt worden. Geef je wensen aan en wij regelen het: pickups, parken, hotels, gidsen, jeeps, activiteiten… Vraag een geheel vrijblijvend reisvoorstel aan voor een passend aanbod voor jouw ultieme Tanzania Safari!

Je reis op maat laten samenstellen?

Vraag een offerte, gratis en vrijblijvend

STEL NU JOUW DROOMREIS SAMEN!

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 35 2016
De grote trek Tanzania