Background mask

De safari betalen was nog nooit zo makkelijk!

Bij het boeken van een safari richt je je vooral op de leuke dingen. Maar tussendoor moet je wel nog even betalen voor die geweldige vakantieplannen. Als Tanzania Specialist maken we dat graag zo makkelijk mogelijk. Hoe dan? Dat lees je hieronder.

Kies je betaalmethode

Omdat we klanten uit meerdere landen hebben, moeten we als bedrijf zo flexibel mogelijk zijn. Daarom hebben we in Nederland een bankrekening voor overboekingen, maar kan je bij ons ook betalen met de verschillende creditkaarten.

Een bankoverschrijving is vaak het goedkoopst, maar veel mensen vinden creditcards tegenwoordig makkelijker. Hoe dan ook – je bepaalt zelf!

Het bedrag overboeken

Het geld overmaken per bank is in landen als Nederland heel normaal, terwijl in andere landen de creditcard gebruikelijker is. Maar omdat wij een Nederlandse bankrekening hebben, is het voor Nederlanders natuurlijk het makkelijkst om het geld gewoon over te maken. Hieronder vind je de gegevens die daarvoor nodig zijn.

Belgische klanten moeten wel een internationale overboeking doen, en hebben dus niet alleen de IBAN nodig, maar ook de BIC/ SWIFT code van onze bank.

Naam van de bank: Rabobank

Naam van de begunstigde: Tanzania Specialist B.V.

Internationaal bankrekeningnummer: NL39 RABO 0308 5684 78

(NL en RABO zijn letters, de rest nummers)

Swift / BIC Code: RABONL2U

(met alleen de 2 als nummer)

Telefoonnummer (indien nodig):

NL: +31 174 35 2016

Creditcardbetalingen

Betalingen met een creditkaart zijn evenmin ingewikkeld, want je gebruikt gewoon de link die je ontvangt bij de factuur. Je betaalt in euro’s, maar houdt wel in de gaten dat er 2% servicekosten gerekend worden voor dit soort betalingen.

Adresgegevens

Soms vragen klanten onze adresgegevens als ze gaan betalen. Hieronder vind je het adres van zowel ons kantoor in Nederland als onze bank:

Ons kantoor:

Tanzania Specialist B.V.

Soctratesstraat 1

2675XD Honselersdijk

Kamer van Koophandel: 65050401

BTW-nummer: NL 8559 61 351 B.01

Onze bank:

Rabobank

Croeselaan 18

3521 CB Utrecht

Onze betalingsgaranties

Het is ontzettend belangrijk voor ons dat onze klanten weten dat hun geld veilig is als ze bij ons boeken. Daarom zijn we actief lid van de SGR (Stichting Garantiefond Reisgelden). Dit is een fonds dat de veiligheid van betalingen garandeert als klanten reisproducten van aangesloten leden aanschaffen.

Het SGR biedt financiële bescherming in het onwaarschijnlijke geval van een faillissement. Tanzania Specialist (Tanzania Specialist B.V.) is een volledig lid onder lidmaatschapsnummer SGR-3700. Ons SGR certificaat kan via deze link bekeken worden:

https://www.sgr.nl/accounts/tanzania-specialist-bv/

Jeep driving away

Wat anderen zeggen over Tanzania Specialist

Om te weten met wat voor bedrijf je te maken hebt, kan je het beste kijken naar ervaringen van voorgaande klanten. Je kunt de beoordelingen zien op TripAdvisor, Google en Facebook en SafariBookings.

Je reis op maat laten samenstellen?

Vraag een offerte, gratis en vrijblijvend

STEL NU JOUW DROOMREIS SAMEN!

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 35 2016
De grote trek Tanzania