Stichting Garantiefonds Reisgelden logo

✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Nationale parken

Hieronder vind je een overzicht van de nationale parken in Tanzania per regio. Van de bekende nationale parken zoals de Serengeti en de Ngorongoro tot de minder bekende parken zoals Selous en Katavi. Wij hebben voor jou van alle nationale parken in Tanzania een uitgebreide informatie pagina gemaakt. Je vindt hier onder meer wat je kunt zien in het park, waarom het bekend staat, hoe je er komt en wat de beste reistijd is. Wij kennen Tanzania als geen ander, en we helpen je dan ook graag bij het samenstellen van je rondreis of safari naar dit geweldige land. Geef aan ons de nationale parken door die je zeker wilt zien, en wij maken voor jou vrijblijvend een reisvoorstel op maat.

Noordelijke parken

Dit zijn de meest populaire nationale parken van Tanzania. Deze parken liggen relatief dicht bij elkaar en bieden de mooiste game drives, omdat zij de hoogste concentratie wildlife hebben. De garantie om veel wild te spotten!

Zuidelijke parken

De Zuidelijke nationale parken van Tanzania worden minder bezocht. Je moet hier namelijk harder werken om wild te spotten en de bestemmingen liggen een stuk verder uit elkaar. Dit betekent dat je meer tijd nodig hebt om tussen de verschillende plaatsen te reizen. Mensen gaan meestal naar dit gebied nadat ze de Noordelijke parken al hebben bezocht en ze verliefd zijn geworden op Tanzania!

Westelijke Parken

De Westelijke nationale parken staan bekend om de chimpansees, een uitstekende plek om te bezoeken!

Oostelijke parken

Maak kennis met de diversiteit van de Indische Oceaan, culturele stadjes tot het Usambara-gebergte. De nationale parken in het oosten van Tanzania, zijn ideaal voor avontuurlijke mensen.

Andere bestemmingen

Andere populaire plekken die we aanbieden! Wij maken graag een reisvoorstel op maat. Je droomreis is dichterbij dan je denkt!