✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

andBeyond Lake Manyara Tree Lodge

De Lake Manyara Tree Lodge is één van de meest bijzondere en luxe accommodaties in het Tanzaniaanse safaricircuit. De lodge bestaat uit negen superdeluxe boomhutten op palen in een betoverend bos vol mahoniebomen, middenin Lake Manyara National Park. De gerieflijke suites zijn voorzien van gezellige zitkamers, enorme bedden in de aangrenzende slaapkamers, en grote terrassen buiten waar je je kunt nestelen tussen de wonderschone boomtoppen. Dompel jezelf onder in een losstaande badkuip omringd door een uitzicht op het bos of droom weg onder de opwindende buitendouche. Plafondventilatoren zorgen zachtjes voor verkoeling, en de klamboes om het bed zorgen dat je hier heerlijk slaapt. En mocht je toch behoefte hebben aan nieuws van buiten, dan is WiFi beschikbaar.

Bijzonder is de interactieve keuken die gasten uitnodigt om de chefkok te helpen bij het koken van gerechten die net zo leuk zijn om te maken als dat ze lekker zijn. Na het eten kan je de calorieen eraf branden door baantjes te trekken in het zwembad, of juist ontspannen door lekker te drijven op het kalmerende water. Yoga is beschikbaar voor wie ultiem wil relaxen, en natuurlijk kan dat niet zonder een heerlijke massage achteraf.

Meer zin om erop uit te trekken? Je kunt in het dorpje Mto wa Mbu bananenbier gaan proeven, of de Swarovski Optik verrekijker van het hotel gebruiken om een van de vierhonderd vogelsoorten te zoeken tussen de boombladeren. Ook is een fietstocht naar het inheemse Mayoka dorp mogelijk, of kan je vanuit je eigen suite op zoek gaan naar de leeuwen die hier in bomen klimmen. En wie iets romantisch wil doen, kan ervoor kiezen buiten op het terras te dineren, hoog in de bomen, recht onder de sterrenhemel…!