✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Lake Manyara Tree Lodge

De Lake Manyara Tree Lodge is één van de meest bijzondere accommodaties in het Tanzaniaanse safaricircuit. De lodge bestaat uit negen superluxe boomhutten in een bos vol mahoniebomen middenin Lake Manyara National Park. De comfortabele suites zijn voorzien van gezellige zitkamers en enorme bedden in de aangrenzende slaapkamers. Dompel jezelf onder in een losstaande badkuip omringd door een uitzicht op het bos. Of voel de wind op je huid onder de opwindende buitendouche. Plafondventilatoren zorgen zachtjes voor verkoeling, en de klamboes om het bed zorgen dat je hier heerlijk slaapt. En mocht je toch behoefte hebben aan nieuws van buiten, dan is WiFi beschikbaar.

Op de grote terrassen buiten bij de kamers kan je heerlijk ontspannen tussen de boomtoppen. Met de Swarovski Optik verrekijker van het hotel kan je dan één van de vierhonderd vogelsoorten of de unieke, in bomen klimmende leeuwen te zoeken tussen de boombladeren.

Bijzonder is de interactieve keuken die gasten uitnodigt om de chefkok te helpen bij het koken van gerechten die net zo leuk zijn om te maken als dat ze lekker zijn. Romantici kunnen ervoor kiezen buiten op het terras te dineren, hoog in de bomen, recht onder de sterrenhemel…! Na het eten kan je dan de calorieën eraf branden door baantjes te trekken in het zwembad. Tot slot is yoga is beschikbaar voor wie ultiem wil relaxen, en natuurlijk kan dat niet zonder een heerlijke massage achteraf.