✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Ngorongoro Crater Lodge

De Ngorongoro Crater Lodge ligt precies op de rand van de beroemde drie miljoen jaar oude krater van Ngorongoro. De lodge bestaat uit drie enorme kampen met dertig ruime en chique suites in een overdadig, Victoriaans decor. Dit is een plek waar je van begin tot eind ultiem verwend wordt, met zowel suites voor stellen als gekoppelde suites voor families.

Het avondeten is heerlijk met chefkoks die verrukkelijke gerechten maken met verse organische ingrediënten die van boeren uit de buurt komen. Geniet van een feestmaal in het restaurant van de lodge, of op je eigen terras waar je uitkijkt over een van Afrika’s natuurwonderen: de Ngorongoro krater. Als de zon dan achter de horizon zakt, is het mogelijk je terug te trekken, met een persoonlijke butler die klaarstaat om een kop hete thee in bed te brengen, het vuur in de open haard aan te stoken of om het prachtig losstaande bad te vullen met ontspannend warm water.

Het is ook mogelijk jezelf te verwennen met een wijnproeverij in de wijnwinkel en de avond af te sluiten met een massage in de eigen kamer. Een wandeling tegen zonsondergang is een perfect manier om op de dag terug te kijken. En als je dan terugkomt en geluk hebt, kan je de machtige Maasai-krijgers horen zingen, die ergens dichtbij over de kraterrand lopen.