Stichting Garantiefonds Reisgelden logo

✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Arusha Coffee lodge

De Arusha Coffee Lodge is een super de luxe lodge net buiten Arusha. Deze lodge ligt op tien minuten rijden van Arusha Airport en anderhalf uur van Kilimanjaro International Airport. Midden tussen uitgestrekte, overdadig groene koffieplantages heeft de Coffee Lodge in totaal dertig kamers. Bereid je voor op het lekkerste koffiegeuren de hele dag door!

De lodge is ingericht met veel hout in een charmante en elegante stijl, waardoor je je meteen thuis voelt. Kamers zijn luxueus en ruim, met een heerlijke badkamer en een rustiek, chique inrichting. Het personeel sluit naadloos aan op het thuisgevoel, door haar uiterste best te doen het jullie naar de zin te maken.

Dit is een ideale lodge voor bezoeken aan Arusha National Park en de andere nationale parken in de buurt van Arusha, en een perfecte plek voor mensen die willen weten hoe koffie gemaakt wordt. Neem deel aan een rondleiding over de plantages of maak gebruik van services als de spa, massages, de restaurants, het zwembad, gratis WiFi en de speciale activiteiten voor kinderen.

Wat betreft eten, heb je hier bij het ontbijt al keus uit twee mogelijkheden: een buffet, of een à la carte ontbijt. Later op de dag kun je jezelf dan verwennen in twee restaurants. Bij het Garden Buffet krijg je heerlijk vleesgerechten, de beste vegetarische gerechten en tongstrelende nagerechten voorgeschoteld. De Grill Room biedt een gastronomisch menu en een lange lijst van goede wijnen. De lodge heeft daarnaast een bistro die de hele dag en nacht geopend is. En natuurlijk kan je deze lodge niet verlaten zonder eerst de lekkerste koffie geproefd te hebben…!