Pilipili Sunrise Beach Hotel

Background mask

Pilipili Sunrise Beach Hotel

Het PiliPili Sunrise Beach Hotel ligt in Jambiani, aan de oostkust van Zanzibar. Het behoort tot de PiliPili Zanzibar Group dat nog vier hotels in Jambiani, een hotel in Bwejuu en een hotel in Stone Town heeft.

Bij het Sunrise Beach Hotel vind je in totaal 21 kamers verdeeld over twee gebouwen, met in iedere kamer ruimte voor maximaal vier personen. De kamers zijn ingericht in een Zanzibari stijl, met in iedere kamer grote bedden met klamboes, banken, bergruimtes, airconditioning en vaste badkamers. Er is een uitzicht op zee, de tuin of op het dorp en sommige kamers hebben zelfs een eigen tuin.

Op het terrein vind je twee zwembaden: een fijn zwembad voor kinderen op de begane grond en een zwembad voor volwassenen op het dakterras. Om het plaatje af te maken verwennen de chefkoks van restaurant Casa di Amici je maar wat graag met heerlijke Italiaanse gerechten. En nog een leuk detail; als gast van het Sunrise Beach Hotel kan je ook gebruik maken van de faciliteiten in de andere PiliPIli hotels.

Je reis op maat laten samenstellen?

Vraag een offerte, gratis en vrijblijvend

STEL NU JOUW DROOMREIS SAMEN!

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 35 2016
De grote trek Tanzania