✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Paardrijden Zanzibar

Verken Zanzibar te paard!

Belangrijke details

  • Duur: 1 uur
  • Prijs op aanvraag
  • Transfer per auto (prijs op aanvraag)
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Ervaar de schoonheid van het specerijeneiland Zanzibar tijdens een paardrijtocht. Of je nu een ervaren ruiter bent of voor het eerst rijdt, deze activiteit kan worden gedaan door ruiters van alle niveaus. De ritten worden gedaan aan de westkust en beginnen met een mooie rit rond een golfbaan voordat je het strand op gaat of het water in gaat. Afhankelijk van het getij ga je bij eb de strandrit maken. Geniet van een prachtig landschap en een ontspannen sfeer terwijl je paard geniet van het plonsen in het ondiepe water.

Ervaar de sensatie van zwemmen te paard terwijl je naar een prachtige zonsondergang over de oceaan staart. Als je wilt, kun je er ook voor kiezen om een landelijke rit te maken door kokosnootplantages, lokale dorpjes en mangroven.

De paarden worden gehouden op een professioneel beheerde stal met een gediplomeerde les- en rijinstructeur. Voor of tijdens de ritten vertelt de instructeur je de verhalen over de paarden. Een rit duurt 1 uur en kan op elk moment van de dag worden gedaan, afhankelijk van de tocht die je gaat maken.

Horse riding

Zanzibar