✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Duurzaam reizen

Wanneer je reist met Tanzania Specialist, reis je op een verantwoorde manier. Dit betekent dat je op een positieve manier bijdraagt aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van Tanzania. Wij geven graag kennis over de natuur en cultuur in Tanzania door aan onze klanten. Op dit moment werken we aan het behalen van het Travellife certificaat. Travelife stimuleert duurzaam ondernemen binnen de reissector. Om het certificaat te behalen moet voldaan worden aan 158 duurzaamheidscriteria.

Hieronder leggen we kort uit wat duurzaam reizen voor Tanzania Specialist betekent en wat we eraan doen om onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid behalen.

Personeel Wij vinden personeel een van de belangrijkste aspecten in ons bedrijf. Tanzania Specialist stelt hoge eisen aan de en sociale competenties en kennisniveau van onze gidsen. Wij bieden alleen de allerbeste gidsen aan om ervoor te zorgen dat  jouw droomreis een feit wordt. Om dit te kunnen waarmaken zorgen wij goed voor onze gidsen. De gidsen krijgen bij ons boven gemiddeld betaald en daarnaast investeren we in duurzame relaties.

Milieuvriendelijke activiteiten Tanzania specialist biedt verschillende milieuvriendelijke activiteiten aan, zoals hiken, mountainbiken en kajakken. Hierbij is er geen negatieve belasting voor het milieu.

Accommodaties Bij het selecteren van onze accomodaties speelt duurzaamheid een rol, zo maakt meer dan 75% van de accomodaties die we aanbieden gebruik van zonnepanelen.

Studenten Bij duurzaam ondernemen vinden wij het ook belangrijk om iets te doen voor de volgende generatie. Daarom bieden we stageplaatsen aan voor studenten van diverse opleidingen. Zowel in Nederland als Tanzania.