Stichting Garantiefonds Reisgelden logo

✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Tanzania reisadvies

Veiligheid in Tanzania: Tanzania is één van de veiligste Afrikaanse landen, je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets zal overkomen tijdens uw Tanzania safari of vakantie. Je zult gedurende jouw Tanzania reis continu op pad zijn met 1 van onze Tanzania Specialist gidsen en zij zorgen voor uw veiligheid. Als je in Europa op vakantie gaat dien je ook alert te zijn, je bent tenslotte toerist, dat is in de grote steden van Tanzania niet anders. Echter is de kans groot dat je niet in de grote steden zult komen.

Tanzaniaanse bevolking: Mensen zijn er vriendelijk en zeer behulpzaam. Toerisme is één van de belangrijkste bronnen van inkomsten en hierom wordt uw interesse in Tanzania erg gewaardeerd.

Visum tanzania: Voor Tanzania heb je een visum nodig, deze kunt je bij de Ambassade in Nederland verkrijgen, maar ook gewoon kopen bij de Tanzaniaanse grens nadat je geland bent (€ 50,- of $ 50,-). Informeer altijd even van tevoren naar de dan geldende visum regels.

Paspoort eisen: Paspoort moet nog minimaal een half jaar geldig zijn na terugkomst in het thuisland

Inentingen Tanzania: De volgende inentingen worden geadviseerd: Gele koorts, daarnaast dien je een cholerastempel te hebben. Aanbevolen inentingen Tanzania: DTP, Hepatitis A. Neem voor de meest actuele informatie altijd even contact op met de GGD.

Tijdverschil Tanzania: Het is in Tanzania 1 uur later (2 uur in wintertijd)

Betalen in Tanzania: De Lokale munt is de Tanzaniaanse Shilling, al wordt de Dollar en Euro in Tanzania ook op de meeste plekken wel geaccepteerd.

Taal in Tanzania: Swahilli & Engels, nagenoeg iedereen spreekt Engels.

Vliegtijd Amsterdam – Kilimanjaro airport (Tanzania): 8 uur en 50 minuten

Voor meer informatie kun je altijd even contact met ons opnemen.

Tanzania reisadvies

Heb je een vraag?