Bamboo Zanzibar

Bamboo Zanzibar

Background mask

Bamboo Zanzibar

Bamboo Zanzibar is een klein design hotel in Jambiani, aan de zuidoost kust van Zanzibar. Met tien kamers in een modern van beton en zand ontworpen gebouw, is dit een perfecte samensmelting van minimalisme, harmonie en gerafineerd beach chic.

Alle kamers in dit kindvrije hotel hebben uitzicht op zee, deuren die volledig open kunnen en een eigen dompelbad aan het eind van een prive terras. De kamers liggen op de begane grond, onder het 100 meter lange overloopzwembad en het terras erboven (!). De prachtig ontworpen tweepersoonskamers hebben een groot bed, een zitgedeelte, air conditioning, een kleine koelkast, een koffiezetapparaat en een strandzak voor als je naar zee gaat.

Koel af in het dompelbad op je eigen terras of in het overloopzwembad erboven, terwijl de bar en het restaurant goede wijnen en exclusieve maaltijden serveren. Prachtig gelegen tussen de witte rotsen van Jambiani weet Bamboo Zanzibar Afrikaanse gastvrijheid een nieuwe naam te geven voor Zanzibar liefhebbers met oog voor design.

Je reis op maat laten samenstellen?

Vraag een offerte, gratis en vrijblijvend

STEL NU JOUW DROOMREIS SAMEN!

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 35 2016
De grote trek Tanzania