Little Chem Chem

Background mask

Little Chem Chem

Little Chem Chem is een luxe tentenkamp vlakbij Lake Burunge en de noordelijke poort van Tarangire National Park, met een perfecte combi van luxe en vintage. Dit is een waar paradijs voor dierenliefhebbers, met regelmatig langslopende wilde dieren zoals zebra’s, olifanten, leeuwen en luipaarden (maar wees gerust: het is hier veilig!).

De groen-, wit- en bruintinten in de inrichting van de tenten, zijn een nabootsing van de natuur om het kamp heen waardoor je je al snel één met de natuur voelt. Little Chem Chem biedt zes luxe tenten, waaronder een familietent met twee slaapkamers en twee badkamers. Maar ook de standaard tenten hebben ruimte voor één kind. Alle tenten zijn verder ingericht met een groot tweepersoonsbed, houten meubilair, een ventilator, een veranda met zithoekje en twee douches: een binnen en een buiten. De buitendouche heeft muren voor de privacy, maar verder krijg je alle geluiden en beelden van buiten mee en douche je onder de immense sterrenhemel. Een unieke ervaring die je niet wil missen!

Behalve dat vind je in dit luxe kamp gratis WiFi, spabehandelingen, een restauranttent met terras, een loungetent en een jeu-de-boulesbaan. Maar wat dit tentenkamp vooral bijzonder maakt is de drinkplek vlakbij, met vooral overdag een overvloed aan dieren die komen drinken en badderen.

Let op: Omdat er geen hek om het tentenkamp staat, is Little Chem Chem alleen toegankelijk voor kinderen van acht jaar en ouder. En ondanks de aanwezigheid van een team van bewakers 24 uur per dag, wordt ouders verzocht continu bij hun (oudere) kinderen te blijven. Groepen die het hele kamp afhuren, kunnen wel met jongere kinderen komen.

Je reis op maat laten samenstellen?

Vraag een offerte, gratis en vrijblijvend

STEL NU JOUW DROOMREIS SAMEN!

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 35 2016
De grote trek Tanzania