Manyara Best View Lodge & Spa

Background mask

Manyara Best View Lodge & Spa

De Manyara Best View Lodge & Spa is een unieke lodge op één van de mooiste plekken van Afrika! Geniet van de natuurlijke omgeving, de tropische vogels en de ruime kamers. Die zijn allemaal comfortabel ingericht met goede bedden, een eigen badkamer en een veranda met een uniek uitzicht. De lodge ligt op de top van de beroemde Rift Valley Escarpment die 350 meter hoog is. Geniet van het adembenemende uitzicht over de eindeloze Afrikaanse savanne die honderden kilometers voor je uitstrekt.

Beeld je even in dat je hier op de veranda zit met een drankje, met uitzicht op de infinity pool terwijl je geniet van het uitzicht tijdens zonsondergang: aan de linkerkant zie je de magnifieke 350 meter hoge escarpment muur die lichtjes naar voren buigt en helemaal doorloopt tot aan Lake Natron, op de bodem van het escarpment vind je vele plaatselijke bananenplantages (die je ook kunt bezoeken), in de verte kijk je tegen de heuvels van Mbuyuni aan die overlopen in de Manyara Ranch (een belangrijke zone voor dierenmigratie), en rechts ligt Lake Manyara in haar volle glorie. Dus ontspan en geniet van het moment in de Manyara Best View Lodge!

NIEUW:
In de lodge vind je nu ook een luxe spa, met een keur aan massages en schoonheidsbehandelingen. Geniet en droom heerlijk weg op zachte, esoterische muziek en de geur van essentiële olie.

Je reis op maat laten samenstellen?

Vraag een offerte, gratis en vrijblijvend

STEL NU JOUW DROOMREIS SAMEN!

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 35 2016
De grote trek Tanzania