Ngorongoro Kuhama Camp by TNS Hospitality

Background mask

Het Ngorongoro Kuhama Camp is een ecologisch tentenkamp op de savanne, omringd door acaciabomen. Het kamp ligt aan de oostelijke kant van de Ngorongoro krater op 15 minuten rijden van de krater. Dit maakt het Kuhama Camp een perfect startpunt voor een safari in de beroemde caldera. Het Kuhama Camp biedt zestien comfortabele tenten met houten vloeren die geschikt zijn voor één tot drie personen. De traditionele, Afrikaanse stijl tenten zijn voorzien van fijne bedden, eigen badkamers, klamboes, gratis WiFi en een eigen veranda met uitzicht over de Ngorongoro Conservation Area. Hier kan je gebruik maken van de stoelen en de tafel en genieten van de bijzondere omgeving.

Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in de restauranttent. Geniet van de internationale en Afrikaanse keuken, met gerechten die aangepast kunnen worden naar persoonlijke dieetwensen. Ook een bush ontbijt of bush diner behoren tot de mogelijkheden, waarbij de maaltijd op de savanne geserveerd wordt met de wilde dieren om je heen.
Dit tentenkamp draait op zonne-energie en direct naast de restauranttent vind je een bargedeelte met oplaadpunten voor elektrische apparaten. Na het avondeten kan je net buiten de restauranttent bij een knapperend kampvuur gaan zitten, wat de perfecte omgeving is om verhalen over de safari in de krater uit te wisselen!

Je reis op maat laten samenstellen?

Vraag een offerte, gratis en vrijblijvend

STEL NU JOUW DROOMREIS SAMEN!

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 35 2016
De grote trek Tanzania