✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

2 daagse wandeling op Kilimanjaro

Ervaar wandelen op de hoogste berg van het Afrikaanse continent!

Belangrijke details

  • Duur: 2 dagen
  • Prijs: Op aanvraag
  • Wandelschoenen en warme kleding vereist
  • Begeleid door ervaren gids
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Maak een wandeling op de Kilimanjaro! Je klimt via de Marangu-route, een relatief gemakkelijk pad dat je naar Mandara Huts leidt. Ervaren wandelaars kunnen zelfs verder naar de Horombo Huts. Veel mensen hebben Kilimanjaro beklimmen op hun bucketlist staan. Met deze activiteit kun je ervaren hoe zo een beklimming eraan toe zal gaan.

Zorg ervoor dat je goede schoenen draagt, want er zijn veel stenen onderweg waar je gemakkelijk over kunt struikelen. Vergeet ook niet om een trui mee te nemen want je bevindt je op een hoogte van 3000 meter waar het erg koud kan zijn! En houd je camera klaar om het adembenemende uitzicht op deze hoogte vast te leggen!

Je slaapt een nacht in de Mandara Huts. De volgende dag ga je naar de Horombo Huts waar je als beloning een adembenemend uitzicht op de top krijgt! Je keert terug naar Mandara voor de lunch en daalt vervolgens af naar je startpunt.

Deze wandeling is ideaal voor mensen die het bereiken van de top niet als een “must” beschouwen, maar toch het wandelen op de Kilimanjaro willen ervaren.

 

Mandara Huts

Kilimanjaro