✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Chumbe Island: Snorkel paradijs

Dit is waar Robinson Crusoe alleen maar van had kunnen dromen!

Belangrijke details

  • Duur: hele dag
  • Prijs: €109 pp incl. boottocht naar het eiland. (exclusief transport naar startpunt en terug naar lodge)
  • Gesloten van 1 april tot 3 juni
  • Zorg ervoor dat je van tevoren boekt: beperkte beschikbaarheid
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Chumbe Island is een bekroond privé-natuurreservaat. Het reservaat omvat een volledig beschermd koraalrifreservaat, een bosreservaat met zeldzame wilde dieren, een bezoekers- en educatiecentrum, een kleine eco-lodge, historische monumenten en je kunt er prachtige natuurwandelingen maken. Alle gebouwen en activiteiten zijn gebaseerd op ecotechnologie die erop gericht is het milieu niet te belasten.

Accommodaties op Chumbe Island zijn- in veel opzichten – iets heel speciaals. Daar had Robinson Crusoe alleen maar van kunnen dromen!

De accommodaties en gastenverblijven van het eiland zijn gebouwd met milieuvriendelijke architectuur en zijn ontworpen om vrijwel geen impact op het milieu te hebben. De technologie omvat regenwateropvang, fotovoltaïsche energie, waterverwarming op zonne-energie, composttoiletten en vegetatieve grijswaterfiltratie. Daarom kun je er tijdens je verblijf zeker van zijn dat je het eiland ongerept houdt. Omdat er maar zeven bungalows zijn, wordt het nooit druk, zelfs niet als ze alle zeven volgeboekt zijn. De bungalows zijn zo briljant ontworpen dat ze zowel privacy als een gevoel van vrijheid van leven in de buitenlucht bieden. Alle bungalows kijken uit op zee en het duurt slechts 30 seconden om vanuit het comfort van je bungalowhangmat naar de warme tropische oceaan te wandelen en het water aan je voeten te voelen kabbelen.

Dagtochten naar het eiland zijn inclusief vervoer per boot van en naar het eiland, verse lunch op het eiland, frisdrank en snacks, gids en snorkel uitrusting. Je kunt hier snorkelen op één van de meest diverse koraalriffen van Oost-Afrika, een begeleide wandeling door de bospaden en inter -getijdengebied (bij eb) maken, je kunt naar de top van een historische vuurtoren klimmen en een rondleiding door een eco-bungalow krijgen.

Chumbe Island

Zanzibar