✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Rundugai hotspring

Ontdek dit verborgen paradijs en het warme en kristalheldere water. Ideaal om te zwemmen, relaxen, picknicken en te genieten van de natuur!

Belangrijke details

  • Duur: hele dag
  • Prijs op aanvraag
  • Vervoer per auto: prijs op aanvraag
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

De prachtige Rundugai hotsprings liggen in het midden van de Sanya-vlakte, ongeveer op 35 km van Moshi. Het is een kleine oase in het hart van een droog en stoffig landschap.

De lokale bevolking noemt dit wonder de ‘Chemka Maji Moto’ wat ‘kokend heet water’ betekent. Dit verwijst naar de manier waarop het borrelende water uit de ondergrond komt. Het water heeft een heerlijke temperatuur en is kristalhelder, zodat je tot op de bodem kunt kijken.

De Rundugai Hot Springs zijn omgeven door tropische palmbomen en indrukwekkende wortels van grote vijgenbomen. Het is een waar paradijs en een geweldige plek om te zwemmen, te ontspannen, te picknicken en te genieten van de schoonheid die de natuur te bieden heeft. Er is ook een touwschommel om aan te slingeren en dan in het water te springen. Op heldere dagen kun je zelfs de majestueuze Kilimanjaro van hieruit zien.

Hot Springs

Rundugai