✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Safari Blue

Vaar op een traditionele houten boot en geniet van zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water van Zanzibar!

Belangrijke details

  • Duur: Hele dag
  • Prijs: €145 pp (2 personen); prijs daalt afhankelijk van groepsgrootte en locatie van het hotel
  • Snorkeluitrusting wordt verstrekt
  • Frisdranken en lunch worden verstrekt
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

De Safari Blue-trip is een dagtocht waarbij je de kans krijgt om 2 verschillende snorkelplekken te bezoeken met een traditionele houten Swahili-boot genaamd dhow. Deze geweldige plekken bevinden zich in het Menai Bay Conservation-gebied dat bekend staat als één van de mooiste snorkelplekken van Zanzibar. Je kunt er zwemmen tussen prachtig gekleurde vissen!

Deze tour is inclusief een gids op de boot en er is uiteraard ook professioneel snorkelmateriaal aanwezig! Een wandeling over een zandbank staat ook op het programma. Na deze activiteiten vaar je naar een eiland waar je een heerlijke Swahili zeevruchten barbecue krijgt en waar je wat lokaal fruit en koffie proeft.

Alle drankjes zoals water en frisdrank worden tijdens deze hele reis verstrekt,  tijdens de lunch kun je ook bier krijgen. Op de boot en op het eiland kun je ook snacks krijgen. Onderweg heb je de kans om dolfijnen te spotten en gedurende de hele dag kun je heerlijk zwemmen en snorkelen in het  kristalheldere water van Zanzibar. Ook kom je langs een afgelegen mangrovebos waar je ook een duik kunt nemen.

Gezien de feedback van onze klanten is deze dagtrip een echte aanrader! Dit is absoluut één van de beste activiteiten om te doen tijdens je Zanzibar vakantie.

Menai Bay Conservation Area

Zanzibar