✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Stone Town and Spice Farm Tour

Volg de stappen van voormalige sultans, slaven en ontdekkingsreizigers en leer alles over de beroemde kruiden van Zanzibar!

Belangrijke details

  • Duur: hele dag
  • Prijs op aanvraag; afhankelijk van groepsgrootte en locatie van het hotel
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Vandaag volg je het spoor van de Sultans, slaven en ontdekkingsreizigers in de kronkelende straatjes van Stone Town. Je gids zal je boeien en de gebeurtenissen die Zanzibar hebben gevormd navertellen. Hij zal je door gebouwen leiden waar van alles is gebeurd, voorbeelden van zulke gebouwen zijn:  de voormalige Slavenmarkt en Anglicaanse Kathedraal, het House of Wonders en het Sultans ‘Palace Museum, het Freddie Mercury House, de Old Arab Fort en apotheek en nog veel meer. Terwijl je de stappen uit het verleden volgt, biedt de wandeltocht je een kijkje in het moderne leven in Stone Town. Verken de markten en proef het straatvoedsel met een ongelooflijke selectie aan lokale specialiteiten.

Daarna bezoek je één van de vele kruidenboerderijen van Zanzibar. Deze geven je inzicht in het lokale leven en bieden je de mogelijkheid om in het seizoen het fruit te proeven en wat gekruide thee soorten te proberen. Afhankelijk van het seizoen kun je alles vinden van vanille, kardemom, kaneel, nootmuskaat, kurkuma, citroengras, kruidnagel, komijn, knoflook, gember, koriander, peper, piment, tamarinde, jackfruit, custardfruit, sinaasappel, sterfruit, banaan, ananas, mandarijn, passievrucht, mango, avocado-peer, papaja, grapefruit en vele anderen. Lees meer over de eigenschappen, de oorsprong en de toepassingen als medicijnen in eten en drinken van de kruiden.

Stone Town & Spice Farm

Zanzibar