✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Ontdek Stone Town

Volg de stappen van voormalige sultans, slaven en ontdekkingsreizigers en verken de straten en lokale markten.

Belangrijke details

  • Duur: halve dag
  • Prijs: €84 pp (2 personen); prijs daalt afhankelijk van groepsgrootte en locatie van het hotel
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Treed in de voetsporen van de sultans, slaven en ontdekkingsreizigers in de kronkelende steegjes van Stone Town. Je gids vertelt je over de gebeurtenissen die Zanzibar hebben gevormd en leidt je door de gebouwen waar alles is gebeurd, zoals de voormalige slavenmarkt en de Anglicaanse kathedraal, het House of Miracles en het Sultan’s Palace Museum, het Freddie Mercury House, het oude Arabische fort en nog veel meer.

Terwijl je de sporen van het verleden volgt, geeft de tour je inzicht in het moderne leven in Stone Town. Verken de kruidenmarkten, vis en zeevruchten op de vismarkt, de gestapelde manden vol verse en kleurrijke groentes en fruit. Kinderen spelen in de smalle straatjes en de ouderen genieten samen voor hun huis van bordspellen.

Een optionele tussenstop in het Zanzibar Coffee House biedt even een pauze van de hitte en drukte van de stad. Een selectie van koude dranken, koffie of thee drinken en lokale zoetigheden, evenals seizoen fruit eten is de perfecte manier om jezelf aan te sterken. Je kan ’s avonds ook de straatgrill proberen met een ongelooflijke selectie vlees- en zeevruchtenspiesjes.

Stone Town City Tour

Stone Town, Zanzibar