✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Een bezoek aan Unguja Ukuu

Perfect voor wie privacy zoekt buiten de gebaande paden van Zanzibar! Een Dhow brengt je naar een klein onbewoond eiland en een kok bereidt lokale gerechten terwijl je geniet van het strand en de Indische Oceaan.

Belangrijke details

  • Duur: hele dag
  • Prijs op aanvraag; afhankelijk van groepsgrootte en locatie van het hotel
  • Privétrip
  • Inclusief zeevruchten en fruit
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Unguja Ukuu is de naam van een dorp waar Zanzibar toeristen zelden of nooit voet aan wal zetten. Deze bijzondere boottocht begint in het dorp Unguja Ukuu, ver weg van de toeristische paden. Een traditionele (maar gemotoriseerde) dhowboot brengt je naar de kleine onbewoonde eilanden Miwi en Nianembe of Kwale in de beschermde Menai Bay, waar je de unieke flora en fauna van de tropische eilanden van Zanzibar te zien krijgt. De boottocht duurt 45 minuten en biedt de kans om dolfijnen te spotten. Het eiland Niamembe is verbonden met een witte zandbank, perfect om te ontspannen. De zee rond de eilanden is uitstekend geschikt om te snorkelen.

Een kok uit het dorp bereidt vers gevangen vis op de grill en maakt lokale gerechten en laat je heerlijk tropisch fruit proeven. Bij eb kan je met onze dorpsgids over het eiland wandelen en hij zal je een mystieke grot achter het eiland laten zien. Deze dagexcursie is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar privacy en rust.

De boottocht vanaf Unguja Ukuu is een privétrip. Het is een excursie waarbij je kunt zonnebaden, relaxen op het strand, zwemmen en snorkelen, afhankelijk van de windrichting op de dag van de tour. Mis dit niet!

Unguja Ukuu

Zanzibar