✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Wandelsafari Arusha National Park

Loop aan de voet van Mount Meru en bekijk alle verschillende diersoorten.

Belangrijke details

  • Duur: halve dag (1,5 tot 4 uur) of hele dag (4 - 8 uur)
  • Prijs op aanvraag
  • Ranger fee per groep van maximaal 4 personen (op aanvraag)
  • Draag goede wandelschoenen
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Ze zeggen wel dat een wandelsafari door de imponerende natuur van Tanzania’s Arusha National Park onvergetelijk is. Samen met een bewapende gids kom je te voet dichtbij iconische beesten zoals giraffen, buffels, zebra’s, everzwijnen en diadeemmeerkatten, terwijl je tegelijkertijd allerlei informatie krijgt over de flora en fauna van dit park.

Mis de indrukwekkende waterval, de Ngurdoto krater en Lake Momella niet. Bij het meer zijn vaak flamingo’s te zien en sowieso heb je kans overal onderweg de moeilijk te spotten Colobusaap te zien tegen de indrukwekkende achtergrond van Mount Meru. Het park is met haar vele vogelsoorten tevens een paradijs voor vogelliefhebbers. Zo zie je hier bijvoorbeeld spreeuwen, toekans, toerako’s en duizenden migrerende flamingo’s.

Je neemt een lunchbox mee om tijdens of na de wandeling op te eten. Mocht je kiezen voor de wandeling van een halve dag, dan raden we aan de wandeling te combineren met een volle dag safari in Arusha National Park, omdat je dan slechts een keer entree hoeft te betalen. Houd in de gaten dat de temperatuur voor wandelen in de ochtend het fijnst is, en dat de minimumleeftijd voor een wandelsafari twaalf jaar is.

Wandelsafari

Arusha National Park