✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Natuurwandelsafari langs de Rift Valley muur & Culturele excursie Mto-wa-Mbu

Vandaag wandel je langs de wand van de Great Rift Valley met prachtige uitzichten op Lake Manyara en het Nationaal Park beneden. Je hebt kans om vogels, apen, bush buck en andere bosdieren zien. Dompel je onder in de geluiden van het bos terwijl de frisse beekjes en watervallen je omringen. Je leert over de lokale planten, insecten, vogels en kleine zoogdieren van een deskundige gids die je alles zal uitleggen en laten zien. Dompel je onder in de geluiden van het bos terwijl de frisse beekjes en watervallen je omringen. Je leert over de plaatselijke planten, insecten, vogels en kleine zoogdieren van een deskundige gids die je alles uitlegt en laat zien.

Later in de middag maak je een culturele excursie in het Mto-wa-Mbu dorp dat vlakbij het Manyara park ligt. Mto-wa-Mbu wordt beschouwd als een van de weinige plaatsen waar vertegenwoordigers van alle 120 Tanzaniaanse stammen wonen.

Je zult een wandeling maken door de gemeenschap, markten, bananenplantages en school.  De gids zal je helpen alles te begrijpen over de gemeenschap en het sociale leven van het dorp. Als je wilt, kun je ook een bezoek brengen aan een lokale bar om ‘mbege’ te proeven, een traditioneel bananen- en gierstbier.

 

Belangrijke details

  • Duur: 2-3 uur
  • Prijs op aanvraag
Lijkt deze activiteit je leuk? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Aanvullende informatie

Vandaag maak je een wandelsafari langs Lake Manyara. Deze begeleide wandeling gaat door de tropische vegetatie langs het natuurbeheergebied van het park naar het uitkijkpunt over het meer. Je bewondert kleurrijke vogels van verschillende soorten, apen en andere kleine dieren.

Later op de middag maak je een culturele excursie in het dorp Mto wa Mbu, vlakbij het Lake Manyara National Park. Mto wa Mbu wordt beschouwd als één van de weinige plaatsen waar vertegenwoordigers zijn van alle 120 Tanzaniaanse stammen.

Je ontmoet de gemeenschap, loopt over markten, ziet bananenboerderijen en gaat langs bij een school. De gids helpt je alles te begrijpen over het sociale leven in het dorp. Als je wilt, kun je ook een lokale bar bezoeken om ‘mbege’, het traditionele bananen- en gierstbier, te proeven.

Bush walk and culture tour

Mto wa Mbu