✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Hoe zit het met de beschikbaarheid van de lodges?:

Jullie hebben een reisvoorstel ontvangen voor een mooie rondreis door Tanzania. Tijdens deze rondreis zullen jullie in mooie lodges verblijven. Maar, hoe ziet het nu eigenlijk met de beschikbaarheid van de accommodaties? Deze kunnen in Tanzania pas opgevraagd worden zodra de boeking door jullie definitief bevestigd is.

Hoe werken de lodges in Tanzania:

Zodra de reis door jullie bevestigd is, gaat onze reserveringsafdeling meteen aan de slag om jullie accommodaties vast te leggen. Doordat Tanzania Specialist bij vele lodges een voorkeurspositie heeft komt het in veel van de gevallen goed. Ook hebben wij bij veel lodges al van tevoren kamers vastgelegd, maar ook deze zitten vaak snel vol.

Indien een lodge volgeboekt is, dan kun je vertrouwen op het netwerk en de kennis van Tanzania Specialist en zullen jullie blij zijn dat jullie bij een echte Tanzania specialist boeken. Hier komt het namelijk aan op een stukje vergaande kennis van de hotels en lodges.

Waarom kan de beschikbaarheid niet altijd vooraf gecontroleerd worden?

Lodges in Tanzania houden geen kamers vast voor boekingen die nog niet bevestigd zijn. Dit houdt dus in dat indien jullie de reis nog niet bevestigd hebben, wij ook geen kamers kunnen boeken. Op dit moment kan een lodge zeggen kamers vrij te hebben. Dan zeggen wij dit tegen jullie en op het moment dat jullie definiteif boeken kunnen deze weleens al geboekt zijn door iemand die 1 minuut later belde met een definitieve boeking, en weg is de kamer. Dit is dus de werkwijze van hoe er gewerkt wordt door de accommodaties in Tanzania.

Wanneer is het dan druk in Tanzania?

In Tanzania is het bijna het hele jaar door lekker weer, vandaar dat er 8 maanden in het jaar hoogseizoen is. En omdat het niet een land is van het massatroerisme zijn er dus vooral kleinschalige lodges, er dus al snel sprake van een volgeboekte lodge. We maken zelfs mee dat als we een boeking doen voor meer dan een jaar later, de lodge al vol zit. Maar hoe korter je boekt voor de vertrekdatum, hoe meer lodges er vol zullen zitten. Het kan zelfs voorkomen dat alle lodges vol zijn. Ook in dit geval kunnen jullie vertrouwen op onze kennis, wij vinden altijd goede alternatieve accommodaties. Zelfs als je een week voor aankomst boekt!

Hoe gaat Tanzania Specialist dan te werk:

Vol is vol, dat geld voor ons, maar voor ook alle andere reisbureau’s. Op dit moment zul je gaan merken dat jullie bij de Tanzania Specialist boeken. Hier kunnen wij het verschil maken op basis van onze kennis. We werken op het valste land samen met meer dan 100 accommodaties die we allemaal wel door iemand van ons team bezocht zijn. Ook hebben we een lijst van lodges waar we absoluut niet willen boeken omdat deze niet voldoen aan de standaard, of de prijs-kwaliteitverhouding ver te zoeken is. Onze kennis over de lodges en locaties zullen jullie voordeel zijn om een zo leuk mogelijke vakantie te hebben als het gaat over het zoeken naar alternatieve accommodaties.

We bieden jullie altijd een goede alternatieve accommodatie aan:

Als een loge vol zit gaan wij op zoek naar de beste alternatieve accommodaties. Hierbij proberen wij om dezelfde belevenis te genereren voor een zo goed mogelijke prijs. In sommige gevallen kan de prijs iets wijzigen, omdat de alternatieve lodge bijvoorbeeld iets goedkoper/duurder is. Indien het voorgestelde alternatief niet helemaal naar wens is, gaan we op zoek naar andere alternatieve lodges. Hierbij is het belangrijk dat jullie goed aangeven wat jullie precies willen. Ook kan er altijd worden geüpgraded of juist gedowngraded om op deze manier aan jullie wensen te kunnen voldoen. Ook is het mogelijk om zelf aan te geven welke lodge jullie leuk lijkt, dan kunnen wij hierover een advies geven en we boeken bijna alle accommodaties.