team tanzania specialist with the jeeps

Jouw mening telt, deel je ervaring met andere reizigers!

Background mask

Tsjirp tsjirp! Een blauwe ijsvogel bracht ons net het goede nieuws dat jij jouw Tanzania Specialist-ervaring hebt beoordeeld met een paar sprankelende sterren. Dat tovert meteen een glimlach op ons gezicht!

Wil je graag jouw verhaal delen? Zo maak je niet alleen ons blij, maar je inspireert ook anderen om de sprong te wagen.

Kies een platform en deel jouw sprankelende avonturen:

 

Alvast bedankt en geniet van die mooie herinneringen!

 

Onze reizigers vertellen ons over hun ervaring op TripAdvisor...

Meer dan 1.000 reizigers van Tanzania Specialist hebben hun verhaal gedeeld op TripAdvisor. Word jij de volgende?

5/5
Lees meer

Prachtige tijd in Tanzania!

Nicole K / Geschreven op Feb 24

We reisden als gezin, twee volwassenen en drie tieners. Alles was goed georganiseerd en we hadden zo'n geweldige tijd. Vooral onze chauffeur Happygod Urassa maakte dit een onvergetelijke ervaring voor ons allemaal. Hij kende alle parken en dieren goed. We hebben zo'n geweldige tijd samen gehad. Zoals we altijd zeiden: "Beste chauffeur ooit."

Onvergetelijk avontuur.

Andreas S / Geschreven op Jan 24

Geweldig avontuur in het prachtige Tanzania. Perfecte organisatie door Tanzania Specialist van aankomst tot vertrek (Arusha-Zanzibar), het kon niet beter. De boeking en reisroute-ondersteuning door Albert, de plezierige en rijke gamedrives met Bazil (big five, migratie, vriendelijke Maasai-mensen, jachtluipaarden, vogels, enzovoort), de vlotte en snelle communicatie met Irene (in Zanzibar) verliepen vlekkeloos. We waren dol op de Pamoja- en Baobab-kampen. Bedankt Specialist voor het onvergetelijk maken van onze eerste Tanzania-ervaring.

Once in a lifetime ervaring

Matt O / Geschreven op Jan 24

We reisden met Tanzania Specialist in december 23, we kregen de beste chauffeur die je je maar kunt voorstellen, zijn naam was Innocent. Hij was leuk, charismatisch en zo deskundig over de natuur en het land. Hij bracht ons naar een afgelegen Masai-dorp dat onze gedachten blies. Zijn kennis van de dieren in alle wildparken, zelfs de kleinste wezens, was zo inspirerend en inzichtelijk. Een prachtige man. Het bedrijf zorgde voor ons van begin tot eind. Ik zou ten zeerste aanraden dat iedereen die naar Tanzania gaat met dit bedrijf boekt. Uitzonderlijk, onze familie zal deze ervaring nooit vergeten.

...en op Google Reviews.

We vinden het geweldig om de recensies van onze reizigers op Google te lezen... en we zouden graag ook jouw verhaal daar zien!

5/5
Lees meer

Diep onder de indruk, perfecte organisatie.

Gil Shapir / Geschreven op Jan 24

Ik was diep onder de indruk na het hebben van een Tanzania Safari en ontspanningstijd op Zanzibar met Tanzania Specialist. Ze lijken een groot en goed gestabiliseerd bedrijf te zijn als het gaat om Tanzania Safari.

Je reis op maat laten samenstellen?

Vraag een offerte, gratis en vrijblijvend

STEL NU JOUW DROOMREIS SAMEN!

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 35 2016
De grote trek Tanzania