✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Het Four Seasons Hotel in Tanzania: Is het zo goed als ze zeggen?

Het Four Seasons Serengeti Hotel is een welbekende naam die sinds de jaren 60 vele hotels van luxe en klasse over de hele wereld heeft neergezet. Omdat Tanzania Specialist dit hotel ook vaak boekt, hebben wij besloten om een blog over dit hotel te schrijven.

Four seasons serengeti safari lodge principes:

Voor de genen die bekend zijn met de hotelketen en niet meer zonder deze luxe kunnen is het vast fijn om te horen dat ze ook in Tanzania zitten. Ze zitten zelf op een plek die door velen de mooiste safari plek ter wereld genoemd wordt, namelijk het Serengeti National Park. Dit hotel gaat door onder de naam van Four seasons Serengeti safari lodge en is gelegen in centraal Serengeti.

Four Seasons Serengeti draait natuurlijk allemaal om 1 ding, service! Het motto van het Four Seasons hotel in Serengeti is dan ook; het achterlaten van een ervaring die iemand nooit meer van z’n leven vergeet. Dit komt voort uit hun geloof dat het je jezelf kunt verrijken door werkelijk kennis te leren maken met de mensen en de wereld om je heen.

Four seasons Serengeti service:

Deze service komt natuurlijk niet vanzelf, volgens hun hebben ze het allemaal te danken aan de mensen. Het verzorgen van een onvergetelijke ervaring van de gasten komt namelijk niet zomaar, hier zijn mensen voor nodig die de passie delen om dit voor elkaar te krijgen. Hier weten ze dan ook echt in uit te blinken en schijnt de sleutel tot hun succes te zijn.

Ook in het Four Seasons Serengeti hotel in Tanzania leven ze op naar hun motto.

Four seasons Serengeti faciliteiten:

De locatie bestaat uit 77 kamers, waarvan 12 suites en 5 villa’s. Zo is er voor ieder wat wils. Elke kamer is gevuld met faciliteiten die we van de Four Seasons Hotels gewend zijn. Zo komen ze standaard met flat screen tv, air conditioning, drankjesbar en een meer.

Verder zijn er verschillende barretjes en restaurants waaronder ‘boma grill’ waar vanuit een open vuurplaats heerlijke gegrilde maaltijden met de verste ingrediënten zullen worden klaargemaakt. Wij van Tanzania Specialist vonden deze grill persoonlijk erg leuk!

Naast deze punten die te verwachten zijn van hotels als Four Seasons biedt het Four Seasons hotel in Serengeti, Tanzania een écht unieke ervaring die nergens anders te vinden is.

Aan de rand van de prachtige infinity-pool is een waterplaats waar je vanuit het zwembad of vanuit je luie stoel, prachtig uitzicht heb op vele dieren die hier komen om te drinken en de badderen. De olifanten van het Serengeti National Park komen hier graag. Safari vanuit je zwembad dus! Ondertussen kun je ook genieten van de prachtige vlakten van de Serengeti of van de bar die van zonsopgang tot zonsondergang te gebruiken is.

Ook zijn er enkele kleine spa’s verspreid over de locatie waarbij je in alle rust heerlijk kunt genieten van een massage, een scrub of een masker terwijl je uitkijkt over de prachtige vlakten. Perfect voor stelletjes om heerlijk weg te dromen.

Four seasons Serengeti beoordelingen:

Klanten van Tanzania Specialist zijn altijd erg enthousiast, vandaar dat we hier ook deze blog over hebben geschreven. Maar ook op tripadvisor beoordeeld 93% deze locatie dan ook met 5 sterren. Wij zelf vinden ook dat het Four Seasons Serengeti Hotel dit dubbel en dwars verdient!

Omdat wij zelf maar een kort bezoekje hebben gebracht leek het ons ook leuk om enkele reviews van anderen er bij te halen:

Luxe midden in de wildernis

Prachtig verblijf, super mooie kamers met zicht op de Serengeti en veel proper warm water, lekker eten, vooral het ontbijt en dan het uitzonderlijke uitzicht langs het zwembad op de drinkpoel met wel 30 olifanten die zich verfrissen, spelen en toeteren. Je kan de olifanten bijna aanraken….. Heel vriendelijk personeel. Uitzonderlijke locatie en verblijf. Zelfs een interactief museum in het hotel over Tanzania en de wildlife. Ga alleszins kijken naar de film de leeuwenkoning die afgespeeld wordt op grootscherm. Hakuma matata!

Anne V

 

Paradijsje

Door upgrade met dit uitstekend hotel kennisgemaakt. Service uitstekend, uitzicht prachtig! Vanaf je balkon zie je apen, giraffen, olifant. Eten heel goed en verfijnd. Buiten eten aan water. Goed educatief centrum aanwezig. De gamedrives in Serengeti zijn uniek.

Ischa

 

Wow – gewoon wow! Woorden kunnen onze ervaringen niet beschrijven.

Vanaf het moment dat we onze voet op de grond zetten was het niets meer dan service! Het personeel maakte het ons zo gemakkelijk! De medewerkers van de restaurants wisten zelfs onze naam! En wat we echt leuk vonden is dat iedereen ons ook begroet bij onze naam! De drinkplaats was opmerkelijk – ik voelde me alsof ik in een Disney-film was. Woorden kunnen gewoon niet beschrijven hoe onze ervaring was. De kamers waren mooi en ruim. We hadden een suite, dus ik weet zeker dat we meer ruimte hadden dan normaal, maar de hele ervaring was geweldig. Ik had mijn verjaardag terwijl wij er waren en overal werd ik begroet met Happy Birthday door het personeel die ik helemaal niet kende! Het eten was geweldig. De kamers waren geweldig. Ik hoop op een dag terug te gaan want ik heb nog nooit zoiets gezien! Dank u Four Seasons Serengeti voor de reis van mijn leven!

Alexandra V

 

Hieronder volgen nog een paar foto’s van de website:

Four seasons hotel

 

 

Meer informatie over de onze Tanzania reizen