Uitzicht op Selous Game Reserve/Nyerere National Park

4-daagse Tanzania Safari verlenging: Nyerere National Park

Vanaf €941* / 24/7 service / 4 dagen

*prijs p.p. incl. gids, safari-jeep, hotel en toegang tot het park, excl. internationale vlucht (gebaseerd op 6 personen)

Background mask

4-daagse Tanzania Safari verlenging: Nyerere National Park

Selous Game Reserve is absoluut één van de hoogtepunten van Tanzania’s zuidelijke nationale parken. De regering doopte het onlangs om tot Nyerere National Park. Een activiteit die je zeker niet mag missen? Dat is de bootsafari op de Rufiji-rivier. Deze stroom loopt door het hele park waardoor het gemakkelijk is om dorstige wilde dieren te spotten langs de oevers.

Deze privésafari biedt je de vrijheid om op jouw eigen tempo te reizen, precies zoals jij het wil. Je beschikt over een eigen jeep en een ervaren gids.

Maak je droomreis waar met Tanzania Specialist

Bij Tanzania Specialist kun je jouw reis op maat samenstellen. Onze voorbeeldroutes zijn aanpasbaar aan jouw voorkeuren en onze specialisten werken met jou samen om jouw droomreis samen te stellen!

Vraag deze reis nu aan

Reisroute

 • Dag 1: Aankomst in Dar es Salaam
 • Dag 2: Nyerere National Park
 • Dag 3: Nyerere National Park
 • Dag 4: Vlucht naar huis vanaf Dar Es Salaam (DAR)

Dag 1: Aankomst in Dar es Salaam

Welkom in Tanzania! Onze vriendelijke gids staat voor je klaar op het vliegveld van Dar es Salaam. Hij is beschikbaar voor al je vragen en helpt je met een soepele transfer naar je hotel. Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en ontspannen, want je onvergetelijke reis in Tanzania begint hier.

Dag 2: Halve dag bootsafari in Nyerere National Park

Tijdens een boot safari van 2 tot 3 uur ontdek je de Rufiji Rivier en haar dieren waar je niet uitgekeken raakt. Vanaf de boot spot je nijlpaarden, krokodillen, apen, vele vogels ÉN een prachtige zonsondergang! Voor deze zonsondergang stap je een van de kleine zandbanken op de rivier op, waar je kunt wandelen of genieten van een drankje, terwijl de zon ondergaat in deze magische omgeving. Er is niets mooiers dan de rust van een rivier, volledig omgeven door groene natuur, in dit gouden uur van de dag.

Dag 3: Nyerere National Park

Vandaag ontdek je de jungle, de savanne en de rivierkanten van het grote Nyerere National Park (eerder het Selous Game Reserve). Dit is een geweldige plek voor het spotten van wilde dieren vanuit een auto en ligt in het zuiden van Tanzania. Het bijzondere aan dit park is dat het minder bezoekers heeft dan de parken in het noorden, maar wel een thuis is voor allerlei dieren. Van olifanten, nijlpaarden, krokodillen en leeuwen tot luipaarden, giraffen, bedreigde neushoorns en de zeldzame Afrikaanse wilde hond. Gaaf hè? In Tanzania is alleen Serengeti National Park groter dan dit park, dus bereid je voor op de kilometers!

Dag 4: Vlucht naar huis vanaf Dar Es Salaam (DAR)

De laatste dag! Geniet van de laatste momenten van je vakantie, voordat onze chauffeur je ophaalt en je naar de internationale luchthaven Julius Nyerere in Dar Es Salaam brengt voor je vlucht naar huis. Twijfel je? Ga dan nog niet naar huis! Verleng je vakantie op eilanden als Zanzibar, Pemba of Mafia!

Maak je droomreis waar met Tanzania Specialist

Bij Tanzania Specialist kun je jouw reis op maat samenstellen. Onze voorbeeldroutes zijn aanpasbaar aan jouw voorkeuren en onze specialisten werken met jou samen om jouw droomreis samen te stellen!

Vraag deze reis nu aan

Waarom Tanzania Specialist?

 • Beste service
 • Snelste reactietijd
 • 100% gespecialiseerd in Tanzania
 • Onze reisadviseurs wonen in Tanzania
 • Geweldige privégidsen met veel kennis
 • Concurrerende tarieven
 • Best beoordeelde privésafari's
Bekijk ook onze excursies

Je reis op maat laten samenstellen?

Vraag een offerte, gratis en vrijblijvend

STEL NU JOUW DROOMREIS SAMEN!

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 35 2016
De grote trek Tanzania