Background mask

Bekende vlogger Gio Latooy kiest voor Tanzania Specialist

Tanzania is een favoriete bestemming voor beroemdheden die vanaf de hele wereld naar Tanzania reizen. Zo ook voor bekende YouTuber Gio Latooy die afgelopen november samen met zijn familie naar Tanzania reisde. Tanzania Specialist heeft de reis voor de familie mogen organiseren. De familie koos voor een georganiseerde 7-daagse safari met een verlenging naar het droomeiland Zanzibar. Ideaal om nog even te ontspannen en na te genieten van alle mooie indrukken.

Voor de Latooys hebben we de samengestelde reis iets naar wens aangepast. Ook bieden we reizen geheel op maat aan. Dit is afhankelijk van de persoonlijke wensen en budget.

Gio en zijn zus Melanie hebben tijdens hun reis vlogs gemaakt met prachtige beelden van hun avonturen in de bush en hun verblijf op Zanzibar.

Voor een indruk van jouw droomreis naar Tanzania, kunt je hieronder alvast de beelden van de familie Latooy bekijken, of gelijk de meest populaire Tanzania safari reizen hier bekijken.

De bovenste video zijn alle 11 Tanzania vlogs van Gio, die daaronder is een vlog van zijn zus Melanie.

 

Deel dit artikel:

Laat je droomreis werkelijkheid worden met Tanzania Specialist.

5/5
5/5

Creëer jouw eigen reis

Bij Tanzania Specialist kun je je reis aanpassen aan je voorkeuren. Onze voorbeeldroutes zijn aanpasbaar en onze specialisten werken met jou samen om jouw droomreis te creëren!

Vraag een reisvoorstel aan

Je reis op maat laten samenstellen?

Vraag een offerte, gratis en vrijblijvend

STEL NU JOUW DROOMREIS SAMEN!

Praat met een expert

Onze specialisten staan voor je klaar

+31 174 35 2016
De grote trek Tanzania