✓ Beste klant beoordelingen

✓ NL medewerkers in Tanzania

✓ Hoge service, scherpe prijzen

Tanzania Safari

Een once in a life time ervaring, een echte Tanzania safari! Wij hebben hier de meest onvergetelijke Tanzania en Zanzibar safari’s voor je geselecteerd.

*Prijs p.p. incl. privégids & safari-jeep, hotel en park fees (gebaseerd op 6 personen) excl. Internationale vliegtickets.

Boek nu jouw Tanzania vakantie bij dé enige echte Tanzania safari specialist!

Tijdens een safari in Tanzania zie je het wildleven vanuit een heel nieuw perspectief! Maak bijvoorbeeld de grote trek mee, waarbij miljoenen dieren tegelijk stampend door de Serengeti trekken en je van verre de grond al kan voelen trillen! Tanzania is de enige plek ter wereld waar je  zoiets indrukwekkends kan meemaken. Krijg je al zin in een safari door Tanzania?

De ultieme Tanzania Safari Ervaring

Een safari in Tanzania is iets écht heel unieks. Het is natuurlijk niet zonder reden dat miljoenen mensen er van dromen. Je rijdt in een safari-jeep met open dak door de natuur langs onvoorstelbaar mooie landschappen. Onderweg rijd je door het territorium van de Big 5 waar je leert over de wetten van de natuur! Bij ons word je begeleid door een privégids die vol passie alles kan vertellen over Tanzania. Hij weet alles over het ecosysteem, de verschillende dieren die er leven én natuurlijk de interessante geschiedenis!

Vraag tijdens je Tanzania safari naar de olifanten en de honderden jaren oude baobab bomen in Tarangire of de beroemde savannes en rivieren van de Serengeti. Bezichtig het historische Lake Manyara dat miljoenen jaren geleden is ontstaan toen de aardkorst scheurde. De hoogste concentratie wilde dieren ter wereld kunnen tijdens de Tanzania safari gevonden worden in de indrukwekkende krater van de Ngorongoro. Naast de prachtige Afrika safari avonturen zijn er in de nationale parken en omgeving ook vele hele leuke excursies, activiteiten en een gastvrije lokale bevolking.

Accommodaties tijdens je Tanzania safari

Bij ons verblijf je tijdens de Tanzania safari enkel en alleen in de mooiste lodges op basis van volpension. Wij gaan hier zelf vaak naar toe om te controleren of de lodges nog steeds voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. De accommodaties bevinden zich vaak midden in de nationale parken. Zo kun je bij veel locaties het wild vanuit je slaapkamer zien lopen! Misschien lopen er wel olifanten langs de lodge. ’s Avonds hoor je niks anders dan puur de geluiden van de natuur en kun je een échte nacht meemaken zoals alleen tijdens een Tanzania safari kan. Een pikdonkere omgeving waar het enige licht komt van een prachtige sterrennacht. Hier kun je van genieten in je veilige verblijfplaats terwijl je omgeven bent door wilde dieren, spannend toch!

Wat betekent ‘Safari’?

Het woord safari komt uit het Swahili waar het Lange reis betekent. Bij een safari trekt men, vaak met iemand van de lokale bevolking, een bepaalde periode door de bush of de jungle. In het verleden was dit vooral gericht op de jacht naar groot wild. Tegenwoordig is dit gelukkig niet meer en wordt er alles aan gedaan om deze prachtige dieren en natuur zo goed mogelijk te behouden.

Safari wordt nu gezien als een rondreis door Afrikaanse landen waarbij één of meerdere natuurparken wordt bezocht. Hierbij “schieten” de toeristen het groot wild met hun foto- of filmcamera’s. De rondritten door de natuurparken worden ook wel “game drives” genoemd.

Waarom op Tanzania safari met dé specialist?

Waarom kiezen mensen ervoor om een Tanzania safari met ons te doen? Wij van Tanzania Specialist staan bekend om onze uitstekende service, eerlijke prijzen en uitgebreide kennis.

Bij ons hebben mensen geen zorg meer aan hun hoofd, je hele vakantie wordt geregeld naar je eigen wensen. Wij vinden overal een oplossing voor!

Expertise

We hebben ons eigen kantoor in Tanzania met medewerkers die hier wonen en werken. Zo kunnen we direct de laagste prijs voor de beste kwaliteit verkrijgen en beschikken wij over kennis waar geen énkele andere aanbieder over beschikt. Wij zijn dus de nummer 1 experts in Tanzania safari’s, Zanzibar vakanties en reizen naar de Kilimanjaro.

Eigen gidsen en jeeps

Wij zijn zeer kritisch in de selectie van gidsen voor jullie Tanzania safari, slechts 10% haalt onze standaarden. Zo weten wij altijd met wie onze klanten te maken krijgen. Op deze manier kunnen we de hoogste kwaliteit voor onze safari’s in Tanzania garanderen. Daarnaast beschikken wij over onze eigen safari-jeeps. Zo kunnen jullie, samen met jullie gids, de best bewaarde safari geheimen ontdekken.

Kleinschalig en persoonlijk

Wij vinden persoonlijk contact en goede service erg belangrijk, dankzij onze kleinschaligheid en gepassioneerde medewerkers kunnen wij dit garanderen. Je zult je helemaal thuis voelen! Tijdens de Tanzania safari’s krijgen onze reizigers hun eigen contactpersoon in Nederland én in Tanzania, zodat er altijd iemand in de buurt is om te kunnen helpen.

Complete privé safari’s

Wij verzorgen enkel privé safari’s. Onze reizigers krijgen een eigen safari-jeep met privé gids die de hele dag voor hen klaar staat. Dit biedt de beste Tanzania safari ervaring voor onze klanten. Soms zijn er verschillende interesses binnen een groep waardoor er altijd één iemand is die niet precies krijgt wat ze willen, bij ons zal dit niet gebeuren! Wil je nog een uur langer bij die leeuw staan, of misschien wel de hele dag neushoorns kijken in de Ngorongoro krater? Dat is geen probleem! Doe precies wat je zelf wilt. Tanzania safari’s kunnen bij ons helemaal op maat gemaakt worden. Geef je wensen aan en wij kunnen alles regelen: pickups, parken, hotels, gidsen, jeeps, activiteiten, noem het maar op!

Over de verschillende Tanzania reizen

Je kunt in ons aanbod kiezen uit Tanzania reizen die met veel aandacht door ons zijn samengesteld. Elke reis is een topper met stuk voor stuk haar eigen unieke hoogtepunten. Natuurlijk kun je ook een Tanzania safari helemaal op maat laten maken!

Alle reizen zijn te combineren met een vakantie op Zanzibar, Pemba en /of Mafia Island.

Deel jouw Tanzania Safari op Instagram!

Tag jouw mooiste Tanzania Safari foto op instagram met #tanzaniaspecialist en maak kans op leuke Tanzania Specialist goodies.

Heb je een vraag?